''Κλινική περίπτωση' η... Άννα Μαρία

giannis avramidis
5

Από πέρυσι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ''Κλινική περίπτωση'' του Mega και τώρα σας ενημερώνουμε ότι εκτός από τον Γιάννη Μπέζο, για τον ρόλο της δασκάλας του χωριού που στο μέλλον θα γίνει η εκλεκτή τηςκαρδιάς του “έκλεισε” η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Να σημειωθεί, δε, ότι παρότι η “Κλινική περίπτωση” θα είναι βασισμένη στην εγγλέζικη κομεντί με τον τίτλο “Doc Martin”, οι σεναριογράφοι θα δανειστούν αρκετά στοιχεία από το ισπανικό “Doctor Mateo”, που έκανε πρεμιέρα το Φεβρουάριο του 2009.
Και στις δύο περιπτώσεις η αρχική ιδέα δεν διαφοροποιείται, ένας επιτυχημένος και πλούσιος χειρούργος αποκτά διάφορες εμμονές – μία απ' αυτές τον αφήνει λιπόθυμο όταν αντικρίζει αίμα- και έτσι αποφασίζει να εγκατασταθεί σε μία ήσυχη περιοχή όπου θα μπορέσει ανεμπόδιστος να ασκήσει την ιατρική....

Ο Μάρτιν εγκαθίσταται στο ψαροχώρι Πορτ Αισακ -εκεί γυρίστηκε η γνωστή κινηματογραφική ταινία “Οσκαρ και Λουσίντα”- με το φανταστικό όνομα Πορτβεν και ο Ματέο στην κωμόπολη Λάστρες της Αστούριας που για τις ανάγκες της σειράς μετονομάστηκε σε San Mrtin Del Sella. Τα εξωτερικά γυρίσματα όντως γίνονταν στις απομακρυσμένες αυτές περιοχές επειδή όμως τα περισσότερα ήταν εντός χρησιμοποιούνταν στούντιο της παραγωγής.

Το γεγονός ότι τα γυρίσματα, έστω και γκρουπαριστά, θα γίνουν εκτός Αθηνών προβλημάτισε το κανάλι αφού οι μετακινήσεις δεν είναι και το πλέον εύκολο πράγμα, στο τραπέζι έπεσαν διάφορες προτάσεις με την περιοχή της Καρδαμύλης να αποτελεί ένα από τα φαβορί. Στον τίτλο της σειράς δεν θα μπει η λέξη “Dr”αφού δεν θέλουν να συνδεθεί η σειρά με τον αποτυχημένο “Dr. Ρούλη” του ΑΝΤ1.
tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποιοι είναι οι σεναριογράφοι κ ποιοι στη σκηνοθεσία της σειράς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tην σκκηνοθεσία την έχει σίγουρα ο Ανδρέας Μορφονιός.

    Για το σενάριο δεν ξέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ αυτή η σειρά με Μπέζο-Παπαχαραλάμπους θα πάει σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mallon kai esi 8:24 eisai mia kliniki periptosi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !