Ήρθαν ........για να μείνουν... ?

Χρηστος Γ
6
Στην παγκόσμια βιομηχανία της showbiz υπάρχει πάντα μια ετήσια αναφορά ή βραβείο,στα πρόσωπα που αποτέλεσαν την ανακάλυψη της χρονιάς.Πρωτοεμφανιζόμενοι ή ταχύτατα ανερχόμενοι σταρ(?),που ίσως μας δώσουν αφορμή να τους σχολιάζουμε για χρόνια!
Στα.....συρρικνωμένα και φτωχικά ελληνικά media βέβαια δε θα βρείτε πολλές τέτοιου είδους αφορμές,ωστόσο κάποιοι έκαναν το 'μπαμ' το 2010.Κάποιοι θα ήταν σίγουρα υποψήφιοι στην κατηγορία Breakthrough act of the year!(Tης 'ΨαροΚώσταινας' που θα έλεγε κι η Σεμίνα....)Ας δούμε 6 από αυτούς........)

Αννα Λιβαθυνού.Δημοσιογράφος,από τις 'δουλευταρούδες' του χώρου,με...ένσημα σε πάνελ lifestyle εκπομπών και διατριβή στη Μαλέλειο Ακαδημία.Αρπαξε την ευκαιρία και έγινε το 'πρώτο βιολί' του Tv Weekend.'Στέκεται'....θα μπορέσει να όμως να μείνει στο αδηφάγο 'γυαλί'?

Ελένη Φουρέιρα.Δεν είναι παρουσιάστρια,αλλά το γυαλί την 'έχρισε' breakthrough φαντασίωση για το έτος 2010!Ως μέλος group κανείς δεν ασχολούταν με την...πάρτη της,μετά τα Mad Awards ψαχνουμε εναγωνίως το διαβατήριό της,για να δούμε αν ανήκει στην Εθνική Ελλάδος(τούμπανων)ή Αλβανίας. Οπως και να έχει,οι μετοχές της στο χώρο του τραγουδιού ανεβαίνουν τρελά!
 
Δημήτρης Σκαρμούτσος.Ο κύριος με τα 'τατουάζ'!Δεκάδες σεφ 'έφαγαν τη σκόνη' του βραβευμένου 'μάτσο' μάγειρα,ο οποίος προκάλεσε τρομερό ενδιαφέρον χάρη στη συμμετοχή του στο Master Chef!Πρώτο θέμα γίνεται στα blogs μια δήλωση του για τις γυναίκες,τα τατουάζ ή τις εξαρτήσεις που είχε από ουσίες και αλκοόλ.Αφήστε που χωρίς να το καταλάβει και ο ίδιος έγινε sex symbol!


Ερικα Πρεζεράκου Ω Ελένη Φουρέιρα έχεις αντίπαλο!Είναι 'δυναμίτης' και έκανε την είσοδό της στα media όπως μόνο σε εκείνη θα ταίριαζε,σαν βόμβα! Νικήτρια του DWTS και πρωταθλήτρια του στίβου,μετά το τέλος του show,το όνομά της 'έπαιξε' παντού!Μόνο για το δελτίο δε βγήκε φήμη!Η ίδια,αν και αρέσκεται σε όλο αυτό που της συμβαίνει,δε δελεάζεται εύκολα.......




Μαρία Σαράφογλου.Η πανέμορφη-και χαμηλών τόνων-δημοσιογράφος κέρδισε,χωρίς υπερβολή,το τζόκερ με τη φυγή της Πόπης Τσαπανίδου απο τη ΝΕΤ.Εγινε παρουσιάστρια του 10-12,και καθε πρωί ανταγωνίζεται τους 'καφέδες',χωρίς βέβαια να έχει καταφέρει να πείσει ότι μπορεί να γίνει η νέα 'Πόπη'
Δεν 'γκελάρει' στο κοινό,αλλά το μέλλον είναι ο καλύτερος προφήτης!




Για το τέλος,σας αφήσαμε το σίγουρο νικητή της........καρδιάς σας.
Ο τηλεοπτικός 'Δημήτρης' του Νησιού Μάνος Τσαγκαράκης!Ενα γλυκύτατο αγοράκι,που όπως τυχαία πήρε το ρόλο στο χωριό του,
έτσι εισέβαλλε και 'έκλεψε' τις εντυπώσεις!Ο 'αποχαιρετισμός' του στη νεκρή δασκάλα ράγισε καρδιές! Εδώ δεν είναι Hollywood για να μιλάμε για παιδιά-θαύματα.Πιθανότατα ο μικρός Μάνος επιστρέψει στα μαθήματα και το παιχνίδι του .(και γιατί όχι)Ακόμα και αν δεν αποκτήσει manager λοιπόν,το 2010 είναι η δική του χρονιά!

Tην επόμενη εβδομάδα,μια ακόμα κατηγορία ''βραβείων''.Η ανασκόπηση για το 2010 ξεκίνησε! 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. mipws kseretai giati i katerina karavatou sto telos tis ekpompis eipe kalo paraskeosavvatokuriako??opws katalavainw den tha exei aurio alla giati??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα κανει και το tvnea απεργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oχι το TV NEA θα ειναι εδω και αυριο...με τους περισσοτερους συντακτες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. de m arese to top 6... tha mporouse na eina kai kalutero...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Noμιζω πως πολυ σωστα μας τα εδωσες darwin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !