Πανικό προκαλούν τα εισαγόμενα 'σαπούνια'!

Χρηστος Γ
9
Κάθε 'βασίλισσα' έχει και τα ζόρια της!Τι θέλει η 'queen' Ελεν από τον Αγιο Βασίλη για το νέο έτος?Μα φυσικά να πατώσει το καινούριο βραζιλιάνικο του Star!
Καλά να έχεις το....συνήθη πονοκέφαλο για τους 'απέναντι'(είναι 15 χρόνια φουρνάρισσα).
Αλλά να συνεχίζει η 'ρημάδα' η Κορίνα η αγριόγατα να σε...... στεναχωρεί?15,4% έκανε χτες,την ώρα που ο 'Καφές' ήταν ισόπαλος με τους Καραμεροχαριτάτους στο 13,2%!

Τι να πει κι η 'Τάτι',με το τούρκικο 'σαπούνι'......Αν δεν ήσουν 'καλό παιδί' φέτος,δύσκολα ο Santa θα σε γλυκάνει το 2011!Βλέπετε,το Kismet σημείωσε προχθές(άλλο ένα) ρεκόρ με 40%!Και μιλάμε για 2ωρο σήριαλ.......Αν και όπως δήλωσε η δαιμόνια star,αυτό που την νοιάζει είναι να μείνει λίγο με το <<Nίκο και να χαλαρώσουμε στο τζάκι,τα επαγγελματικά μπαίνουν πια συχνά σε 2η μοίρα>>
(Αυτά ακούει ο Santa Claus,να λες ψεματάκια,και θα σε 'μπουκώσει' στα τούρκικα).

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. http://www.youtube.com/watch?v=J0EAjuhbwSA

    Kαλά κάνει η Κορίνα που κάνει 15,4%.Εννοείτε πως αν έπαιζε 10-1 θα κέρδιζε με διαφορά τον καφέ της Ελένης και το 10με1μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ κυριε μπεστ πολυ σταρ ακους και βλεπεις, πριν λιγο ημουν εκει που γραφει ο μελας ,η κορινα χτες εκανε 14 και γυρω στο 12 στο 15-44 ναι καποιες μερες ηταν μπροστα απο τους δυο του αντ και του ΑΛΦΑ. αλλα το πρωι στη μελετη στο σταρ λενε λαθος τα νουμερα βλεποντας τους καποιος βγαζει λαθος συμπερασμα,ουτε τις μισες μερες που λενε δεν ηταν μπροστα απο την ελενη.Συμφωνα με τον μελα συνηθως οι 10-1 επεφταν απο 20 σε δωδεκαρια οταν αρχιζε η κορινα.Σημερα μαλιστα και ο μελας εγραψε οτι εφτασε η κορινα 15.5 αλλα το συνολο ηταν 14.%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν κανω λαθος δειτε τα νουμερα και στο ενιμεροσι(για του λογου το αληθες) ναι καποιες μερες ηταν μπροστα απο την ελενη στο συνολο και στο 15-44 απο τους 10-1 αλλα οχι σε καθημερινη βαση οπως ισχυριζεται με καμαρι ο μαλλης σημερα μαλιστα ειπε οτι η κορινα εκανε 15.5 χωρις τα επισημα της agb εδωσε 1,5% πανω,αν τον βλεπεται καταλαβαινεται τι εννοω.Ουτε δεκα φορες δεν ηταν μπροστα το λεω με σιγουρια γιατι τα παρακολουθω καθε μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:29 μ.μ.
    δεν λενε λαθος νουμερα στην Πρωινη Μελετη. Λενε τα νουμερα συμφωνα με τα 15' (με διαφημιστικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σορυ δεν εχει το βιντεο με τον μαλλη το πρωι στο σαιτ που ειπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Κορίνα δεν έπαιζε και πριν κάτι χρόνια και δεν το βλεπε ψυχή; Τι έγινε ξαφνικά και πήρε τα πάνω της; Προφανώς ο κόσμος θέλει να βλέπει σήριαλ, ακόμη κι αν είναι τριτοκλασάτα σαπούνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re paidia ti lete tora ta ksena exoun kaliteri ipothesi apo ta elinika..sigkrinete tin marimar kai ti rozalinda me ta mistika tis edem?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. katarxin fisika kai tn evlepe o kosmos kai otan eixe 3anapaixtei gt 13 kai 14 tois ekato ekane kai tote kai kata deuteron i Korina einai mia xara seira kai dn einai ka8olou tritoklasati..KORINA FOR EVER!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.44 Έτσι ρε!Κορίνα for ever.Κρίμα που τελείωσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !