«Φράηντεϊζ», 17/12/2010

5
Πως λέγεται το μουσικό τάλεντ σόου που έρχεται να τα βάλλει με το «X-Factor» και το «American Idol»? Ένα μικρό αφιέρωμα στα νούμερα του  «Larry King Show» που την προηγούμενη εβδομάδα έριξε τίτλους τέλους στο CNN και πως ταυτίζεται το αδυνάτισμα με τον γάμο στο νέο αμερικανικό reality «Shedding for the Wedding». Αυτά και πολλά άλλα στο σημερινό εβδομαδιαίο «Φράηντεϊζ».

«The Voice of America» λέγεται το νέο λαμπερό τάλεντ σόου που προανήγγειλε το NBC για την επόμενη άνοιξη, θέλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να εδραιώσει άλλο ένα μουσικό πρόγραμμα αναζήτησης ταλέντων. Το δίκτυο του NBC ενθουσιάστηκε με το κόνσεπτ που δημιούργησε ο John De Mol για λογαριασμό των Ολλανδών και που παρουσιάστηκε πριν δύο εβδομάδες στο «Domenica» (δες εδώ). Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του NBC τρέχουν να βγάλουν το πρόγραμμα τους πριν την πρεμιέρα του «X-Factor» τον Φθινόπωρο από το δίκτυο του FOX και να επιτεθούν στο «American Idol» που την ερχόμενη άνοιξη, θα πρέπει να αποδείξει πως αντέχει και χωρίς τον Simon Cowell.

Αυλαία έπεσε για το μακροβιότερο ενημερωτικό Talkshow στην αμερικανική τηλεόραση. Μετά από 25 χρόνια ο Larry King καληνύχτισε την Πέμπτη το βράδυ το κοινό του, ευχαριστώντας το για την πολύχρονη υποστήριξη. Η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της, μετά από συνεχόμενη πτώση στα νούμερα τηλεθέασης. Πτώση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια όλο και πιο έντονα. Σύμφωνα με το περιοδικό «American TV World» η εκπομπή σημείωσε φέτος μία κάθετη πτώση που ξεπερνά το 60% σε σχέση με πέρσι σημειώνοντας κατά μέσο όρο 680 χιλιάδες τηλεθεατές ανά εκπομπή στο καλωδιακό δίκτυο. «Σχεδόν απαγορευτικά τα νούμερα του φετινού κύκλου» αναφέρει η Washington Post. Την απόλυτη επιτυχία γνώρισε το «Larry King Show» το 1993 στο γνωστό ντιμπέητ μεταξύ του Al Gore και του Ross Perot που αναμεταδόθηκε στο εθνικό δίκτυο και προσέλκυσε 20 εκατομμύρια συντονισμένες συσκευές. Από το τραπέζι του δημοσιογράφου έχουν παρελάσει όλα τα μεγάλα ονόματα της οικονομικής, καλλιτεχνικής και φυσικά πολιτικής σκηνής της Αμερικής. Ανάμεσα στην ατελείωτη λίστα καλεσμένων η Μόνικα Λεβίνσκι, ο Μιχαήλ Γκορμπατσοφ, ο Γιάσιρ Αραφάτ ή ο Μαχμουτ Αμανινετζατ.

Για να παντρευτείς… αδυνάτισε! Κι όμως στο δίκτυο The CW την ερχόμενη άνοιξη ξεκινά το νέο reality με τίτλο «Shedding for the Wedding». Στο εν λόγο πρόγραμμα υπέρβαρα ζευγάρια καλούνται να αδυνατίσουν λίγους μήνες πριν τον γάμο τους. Η κάμερα ακολουθεί τόσο την προετοιμασία του γάμου, όσο και την πορεία αδυνατίσματος τους. Σε περίπτωση που δεν φτάσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, ο γάμος… ακυρώνεται! Πρεμιέρα του προγράμματος στις 23 του Γενάρη με το «America´s Next Topmodel» να λειτουργεί ως δυνατό lead-in για το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Τα Χριστούγεννα δείτε… «Being Erica»! Η πρόταση του Φράηντεϊζ για τις λίγες μέρες ξεκούρασης και γαλήνης: Η καναδική παραγωγή σκιαγραφεί την ζωή της Erica Strange, μίας νεαρής κοπέλας που με την βοήθεια του θεραπευτή της ανακαλύπτει τρόπους να διεισδύει στο παρελθόν της, προσπαθώντας έτσι να λύσει προβλήματα που αντιμετωπίζει στο παρόν. Μία μαύρη κωμωδία που σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε άπειρες φορές.  

Οι πιο εμπορικές σειρές για την προηγούμενη εβδομάδα:
1.      Glee 4.4%
2.      Modern Family 4.2% (5,5 εκατ.)
3.      Two and a Half Men 4.2% (5,4 εκατ.)
4.      Family Guy 3.9%
5.      The Big Bang Theory 3.8%
*: βάση εμπορικού κοινού 18-49 και στοιχείων της Nielsen για το διάστημα 9/12-15/12

Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή! Κυριακή έχει DOMENICA!

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !