Όλο το παρασκήνιο για την Ευγενια Μανωλίδου. Που πάει;

12
Βροντερό Όχι στο Master Chef  για παιδιά είπε η Ευγενία Μανωλιδου στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.Όπως πρώτο σας ΑΠΟΚΛΑΥΨΕ προχθές του Tv nea η Ευγενία Μανωλίδου έχει δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1. Όσο άφορα την είδηση περι οικονομικών προβλημάτων τις Ευγενίας Μανωλιδου με τον ΑΝΤ1 είναι αναληθή καθώς ουδέποτε έχει κάνει συζήτηση για τα οικονομικά. Όπως έγκαιρα σας ενημέρωσε το Tv nea μετά το τέλος του MASTER CHEF η Ευγενία θα έχει συνάντηση με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για να υπογράψει το συμβόλαιο.Και για να σας δώσουμε και ένα BONUS  σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες ο ΑΝΤ1 πέρα από το Ελλάδα έχει ταλέντο θέλει να κλείσει από τώρα την Ευγενία Μανωλίδου για ένα νέο project .
Για να δούμε... η 29/12 είναι πολύ κοντά....

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. tvnea diavasa sto ciao oti gia thn parousiash toy master chef 2 mallon 9a to kanei h doukissa alh9euei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etsi ki alliws re paidia den ekane kai polla pragmata h Eygenia , olo to show h epitroph einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα απ'όλα είναι το ίδιο το παιχνίδι καλό μετά είναι η επιτροπή ύστερα οι παίκτες και στο τέλος η Ευγενία! Πάντως αυτό που είπε η ίδια είναι σωστό ότι δηλ αν το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά αυτή θα χρεωνόταν την αποτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θεωρώ ότι παίρνει ρίσκο αν φύγει από το Mega...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ρίσκο είναι τεράστιο και οι αστρολόγοι λέγανε πως η καριέρα της θα διαρκέσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 για να δούμε αν είχαν δίκιο.. Πάντως έχει να δώσει στην τηλεόραση αλλά δεν ξέρω αν η τηλεόραση της δίνει κάτι ουσιαστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. POLY THORIBOS GIA TO TIPOTA! GIA ALLH MIA FORA OI METRIOTHTA KYRIARXH STO TOMEO THS TV! STHN MOUSIKH DEN MPORW NA PW KOUBENTA EXEI DEIKSI XRONIA TI EXEI KANEI! APLA DEN BGAZEI AYTHENTIKOTHTA H MANWLIDOU EINAI ENA PAKETTO POU TO SERNOUNE APO EDW KAI APO EKEI KAI AYTOS THA THS KOSTISEI KAPOIA MERA, BLEPE KOROMHLA KAI MIKROUTSIKOS APO THN MIA EPITYXIA STHN ALLH TWRA EXEI ERTHEI H KATHFORA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12,08 και εγω τα ακουσα αυτο που ειπαν οι αστρολογοι αλλα δεν νομιζω να πεσουν μεσα εδω (ΜΠΕΛΛΑ ΚΥΔΩΝΑΚΗ και ο ΜΑΤΣΑΓΚΟΣ)πολλες φορες κανουν και λαθος προβλεψεις.Εγω βλεπω, οτι αυτη η γυναικα εχει ζητηση.Ενταξει οι παραγωγες ηταν ολες επιτυχημενες οπου επαιξε, αλλα τοσες συμπτωσεις παει πολυ.Παντως αν τυχει και πεσει θα πιστεψω στα αστρα οσο ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. oreo apoklistiko ki afto. xtes to egrapsan stin espresso ke to elegan oli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12.47 ΣIΓOYPA AN ΠEΣOYΝ MEΣA ΘA 'ΝΑΙ MEΓAΛH ΠPOBΛEΨH ΚΑΙ ΠPOΦANΩΣ KATI ΘA BΛEΠΟΥΝ AYTOI ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ EΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ HMOYN ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚOΣ... ΓIA NA ΔΟΥME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:04 μ.μ.
    μονο που εμεις το γραψαμε την κυριακη και οχι χθες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγω πιστευω οτι αν μεινει στον αντ1 και την σεζον 2011-2012 θα της προτεινουν ή καρεκλα στην κριτικη επιτροπη του xfactor4 ή την παρουσιαση του top chef 2,που μπορει να πατωσε με αυτη την παρουσιαστρια και αυτη την κριτικη επιτροπη,αλλα με την μανωλιδου και μια πιο spicy επιτροπη θα πηγαινε καλυτερα πιστευω.
    σιγα μην περιμενει η μανωλιδου να ξαναεμφανιστει στην τηλεοραση τον ιανουαριο του 2012 με το master chef 2...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να αντεξει αυτη 1 χρονο χωρις τηλεοραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !