Στην τηλεόραση θα βγουν οι αμόρφωτοι, οι απαίδευτοι με το μόνιμο χαμόγελο

2
Μια ιδιαίτερα συνέντευξη έδωσε ο Όθωνας Μεταξάς στην εφημερίδα «Το Παρόν».
Για τους επώνυμους που εκθέτουν την προσωπική τους ζωή: «Διαφωνώ ριζικά με τη στάση όλων αυτών των "επώνυμων" που βγαίνουν και πουλάνε οτιδήποτε αφορά την προσωπική τους ζωή ως άλλοθι αυτοπροβολής. Βγαίνει μια τραγουδίστρια και λέει σε απογευματινή εκπομπή ότι ο πατέρας μου χτύπαγε τη μητέρα μου, ενώ μια ηθοποιός μιλάει για το πρόβλημά της με τον καρκίνο, ενώ μια άλλη παρουσιάστρια μας μιλά για το χωρισμό και το νέο της έρωτα, ενώ μια άλλη για την εγκυμοσύνη της και ένας άλλος τραγουδιστής για το φόβο του να διαχειριστεί τη δημοσιότητα. Κάτι το οποίο σε λογικές συνθήκες θα μας έκανε να ντρεπόμαστε και να το κρατάμε στο ημίφως με μια δικλίδα ασφαλείας, η οποία θα μας προσφέρει ισορροπία, το μοιραζόμαστε περίτρανα, το επισημαίνουμε και το διαφημίζουμε. Σε κάτι χαζοεκπομπές κουτσομπολιού οι διάσημοι βγάζουν το πρόβλημα με τους γονείς τους, τους χωρισμούς και το αν έκαναν ψυχανάλυση. Αλήθεια, ποιος σοβαρός άνθρωπος μπροστά σε μια κάμερα θα έκανε καταθέσεις ψυχής και ενώ ακόμη κάνει συνεδρίες με τον ψυχολόγο του;».
Η απάντησή του στην ερώτηση γιατί οι διανοούμενοι απουσιάζουν από την τηλεόραση;
«Γιατί αν βγουν και πουν αλήθειες θα τους πουν γραφικούς ή συμπλεγματικούς. Στην τηλεόραση θα βγουν οι αμόρφωτοι, οι απαίδευτοι με το μόνιμο χαμόγελο που θα γλείψουν την εξουσία του lifestyle. Θα πουν το φορεμένα αστείο, δεν θα κάνουν και κάποια συζήτηση ουσίας και επιπέδου και όλα καλά. Αλλά και να θέλει να μιλήσει ένας σημαντικός άνθρωπος στην τηλεόραση, σε ποια εκπομπή; Σ’ αυτήν που έχει φιλοξενήσει πριν χιλιάδες life style πρόσωπα; Από κεκτημένη ταχύτητα θα χαρακτηριστεί κι αυτός ως επιδερμικός».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Aυτος ο ηθοποιος φανηκε οτι εχει @@ οταν αδιαφορησε για τη δημοσιοτητα και τα φραγκα και την εκανε απο τη σειρα - φαινομενο. Το αποδεικνυει και σε αυτη τη συνεντευξη. Μακαρι να υπηρχαν πολλοι τετοιοι μαγκες. Αλλα δυστυχως στο σαπιο & τρισαθλιο κοσμο των διασημων που μας πλασαρει το συστημα, ειναι η εξαιρεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαγγέλη είναι σωστά αυτά που λέει αλλά είναι πολύ αχάριστος και θα έλεγα λίγο χαζός η' βλάκας δεν ξέρω μπορεί και ψώνιο... Με έχει μπερδέψει πάρα πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !