Πλούταρχος-Αλ Μπάνο!Μια σημαντική συνεργασία!

Χρηστος Γ
0
Στο ξενοδοχείο Hilton ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο Γιάννης Πλούταρχος τη συνεργασία του με το διάσημο Ιταλό ερμηνευτή Αλ Μπάνο!
Το συγκεκριμένο άλμπουμ εγκαινιάζει επίσης τη συνεργασία του Πλούταρχου με τη νέα του δισκογραφική εταιρία, τη Heaven.
Η μουσική συνάντηση των δυο καλλιτεχνών σηματοδοτεί τη διασταύρωση δύο πολιτισμών και την ένωση δύο γειτονικών λαών. Πρόκειται για δώδεκα τραγούδια, επιλογές από τη δισκογραφία των δύο ερμηνευτών, που ηχογράφησαν πριν από λίγους μήνες στην Ιταλία....
«Αυτή είναι πραγματικά μια μεγάλη συνεργασία. Δύο φωνές, δώδεκα τραγούδια, απ' τα πιο όμορφα που υπάρχουν. Και πάνω απ’ όλα μια μεγάλη μουσική ένωση με μεσογειακή έκφραση. Αυτή η συνεργασία θα είναι όπως το ταξίδι του Οδυσσέα γεμάτο όμως από όμορφα πράγματα και όμορφες μουσικές που θα ανακαλύπτουμε συνέχεια και όχι μόνο», είπε ο Αλμπάνο Καρίσι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
«Τραγουδάω με τη μεγαλύτερη ιστορία του ιταλικού τραγουδιού», δήλωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Πλούταρχος για να συμπληρώσει αμέσως «είναι τόσο μεγάλη η τιμή που μου κάνει που ούτε να το ονειρευτώ δεν θα μπορούσα».
Στο άλμπουμ –θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο- οι θαυμαστές του Γιάννη Πλούταρχου θα τον ακούσουν να τραγουδάει και στα ιταλικά, ενώ ο Αλ Μπάνο ερμηνεύει το «Φίλε» του Έλληνα τραγουδιστή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !