Ολοκληρώνει τον κύκλο της η εκπομπή Αγρότης μόνος ψάχνει

0

Σταματά τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο και επιδίδεται στο να «παντρέψει» τα ζευγάρια της! Ο λόγος για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αύριο, στις 22.00 το βράδυ, θα ζήσει συγκινητικές στιγμές με τους αγρότες της. Η εκπομπή ολοκληρώνει τον κύκλο της και αφήνει μια γλυκιά νοσταλγία, αλλά και αναμονή για το εάν θα μας συντροφέψει ξανά τηλεοπτικά με νέο κύκλο. «Την εκπομπή αυτή την αγαπώ πολύ» λέει η παρουσιάστρια και συνεχίζει: «Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συζήτηση. Θα ήθελα να ξαναβρεθώ, πάντως, στο πρόγραμμα αυτό».
Η περιπέτεια των αγροτών στα λαγκάδια και τα βουνά ξεκίνησε πριν από έξι μήνες με σύμμαχο τον καλό καιρό, που βοήθησε ώστε να έχουν το ιδανικό αποτέλεσμα όσον αφορά τα γυρίσματα.
Ενα ταξίδι γεμάτο έρωτες, πάθη και έντονες στιγμές. «Φέτος νομίζω πως ήταν πιο παθιασμένοι οι αγρότες μας, πέρυσι είχαμε τους ρομαντικούς» δηλώνει η Σίσσυ και αποκαλύπτει ότι στο τελευταίο επεισόδιο: «Θα δούμε τα τέσσερα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν, αλλά και τις αποφάσεις τους. Να πούμε ότι φέτος είχαμε μεγάλη επιτυχία, 4 στα 6, που είναι πολύ καλό ποσοστό! Επίσης, θα μάθουμε αν η απόσταση θα χωρίσει ή θα οδηγήσει κάποιο ζευγάρι στο μεγάλο βήμα».
Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς είναι ο Σπύρος και η Μασένκα, ο Γιώργος και η Μαρία, ο Γιάννης και η Τζούλια και τέλος η Μαρία και ο Κώστας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από αυτά τα ζευγάρια δηλώνουν έτοιμα για γάμο...

Ενώ όμως το πρόγραμμα είχε επιτυχία, αφού κατάφερε να… ζευγαρώσει αρκετούς παίκτες, εντούτοις τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα. Ο σκληρός «Αγρότης» κονταροχτυπήθηκε με τις «Κούκλες» και την «Ονειροπαγίδα», αλλά δεν κέρδισε τη μάχη.
πηγή:Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !