Ευγενία Μανωλίδου:Αν μου το ζητήσει ο Άδωνις θα σταματήσω από την t.v

0
«Αν ποτέ μου ζητήσει ο ‘Άδωνις να σταματήσω την τηλεόραση θα το κάνω» δηλώνει η Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξη της στην Espresso της Κυριακής στην οποία για ακόμη μια φορά διαψεύδει τις φήμες ότι είναι έγκυος.
Η παρουσιάστρια νοιώθει ότι δέχεται πολλές φορές άδικη επίθεση τονίζοντας πως αν ίσχυαν όσα άσχημα γράφονται κατά καιρούς για τον χαρακτήρα της δε θα είχε επιβιώσει επαγγελματικά: «Με κατηγορούν ότι είμαι αδίστακτη, ότι πατάω επί πτωμάτων, ότι έχω τρομακτικές οικονομικές απαιτήσεις, ότι απολύω συνεργάτες και τσακώνομαι διαρκώς. Αν είχα όντως τέτοια συμπεριφορά δε θα επιβίωνα ούτε έναν χρόνο» δηλώνει η Ευγενία Μανωλίδου.
Η κ. Μανωλίδου τονίζει ότι της αρέσει πολύ ως σόου το «Master Chef», ενώ εξομολογείται ότι έχει ήδη γίνει καλύτερη μαγείρισσα. Αν θα έπαιρνε «λευκό χαρτί» από κανάλι για παρουσίαση εκπομπής, συνεχίζει, αυτή θα είχε σίγουρα σχέση με τη μουσική «και ειδικότερα την κλασική μουσική. Δεν είναι τόσο βαρετή όσο πολλοί ίσως νομίζουν. Το έχω συζητήσει παλαιότερα αλλά έπεσε στο κενό η προσπάθεια. Ίσως να μην είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή…».

Όσον αφορά τη σχέση της με τα μέλη της κριτικής επιτροπής του «Μaster Chef», η Ευγενία Μανωλίδου δηλώνει ορθά και κοφτά ότι ουδέποτε έχει υπάρξει ένταση στις σχέσεις της με κάποιο από τα άτομα της επιτροπής και τονίζει ότι και οι τέσσερις έχουν «δέσει» εξαιρετικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !