Tι είδαμε στο 4ο live του Just the 2 of us

Χρηστος Γ
1
To 4ο live του Just the 2 of us ολοκληρώθηκε,συνειδητοποιώντας κάτι περίεργο!Μας είχε λείψει το show αυτές τις 2 εβδομάδες!
Αυτή τη φορά χρειαστήκαμε ένα υπογλώσσιο,μόνο για τη Φουρέιρα,την εμφάνιση της οποίας κρίναμε ως την καλύτερη της βραδιάς.(video).4 δεκάρια έλαβε και ο 'διαπλεκόμενος' Θεοχάρης Ιωαννίδης,που εδώ που τα λέμε ήταν εξαιρετικός.Στις top εμφανίσεις της βραδιάς,η Μαριάννα Πολυχρονιάδη με τον Ησαία Ματιάμπα και ο Ιατρόπουλος με τη......δασκάλα του(καλό ε!) Φλώρα Θεοδώρου.Πολύ υψηλή βαθμολογία έλαβε και το ζευγάρι Βλοντάκης-Χρηστίδου,αν και σε μας φάνηκε ότι τραγούδησε μόνο η Ραλλία.

Ενα υπογλώσσιο έμεινε στο κουτί,καθώς η Στικούδη την 'είδε' ερμηνεύτρια αυτή την εβδομάδα.
Τουλάχιστον,τα 'πέταξε' λίγο έξω και αποζημιωθήκαμε.Μουρούτσος και Τζώρτζια παρουσιάστηκαν αδιάφοροι,ενώ τα φάλτσα της Μπεκατώρου για την ώρα περνούν σε δεύτερη μοίρα.Ο Χολίδης έχει τεράστιο fan club και την ξελασπώνει.......



Για το τέλος αφήσαμε τις 2....αστείες εμφανίσεις τις βραδιάς.Ο wannabe Σάκης,Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Φιλίνη,που μάλλον δεν έχει πάρει γραμμή ότι πέρασε τα.....ήντα.


Guest της βραδιάς η Αθηνά Οικονομάκου,η οποία εμφανίστηκε on stage με το Γιώργο Καπουτζίδη.
Το ποπ ντουέτο τους μας άρεσε πολύ,αν και υπήρχαν τεχνικά προβλήματα.(Απ'το Σκορδολιαγκαίικο πάντως ήταν πολύ καλύτεροι!).

Τελικά η φωνάρα του Καραφώτη δεν έσωσε τη Φιλίνη και το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσουν.

Δε μαντεύουμε την αυριανή ετυμηγορία της Agb.Θα έχει ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε αν η διακοπή ζημίωσε τη.....δυναμική του show,πάντως σήμερα η παρέα του μοναδικού Καπουτζίδη ήταν στα κέφια της.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αγαπητέ φίλε darwin είναι οι αναρτήσεις σου είναι πολύ σωστές κ κυρίως αποδέκτες 100% από μένα τουλάχιστον το ίδιο συμβαίνει κ με αυτή την ανάρτηση! Απλά θέλω να σχολιάσω την εκπληκτική γκεστ εμφάνιση της Ξένιας από την ζωή της άλλης ήταν πραγματικά εκπληκτική! Ο Καπουτζίδης άλλη μια φορά έδωσε ρέστα κ ήταν γεμάτος κέφι κ ατάκες νομίζω πως είναι το 50%+ του σόου! H Κατερίνα Στικούδη σε κάθε της εμφάνιση κόβει την ανάσα είναι με διαφορά η πιο όμορφη ελληνίδα! H Τζώρτζια κ ο Μουρούτσος απορώ γιατί έμειναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !