O Άγγελος Πυριόχος σχολίασε την εκπομπή «Δέστε Tους» αλλά και την Κατερίνα Γκαγκάκη.

17
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou» μίλησε ο Άγγελος Πυριόχος και σχολίασε την εκπομπή «Δέστε Tους» αλλά και την Κατερίνα Γκαγκάκη.
* «Το "Δέστε Tους" είναι η χειρότερη εκπομπή που έχει γίνει στην τηλεόραση. Είναι δύο γελοία νούμερα που κάνουν γκριμάτσες και κρίνουν όλο τον κόσμο. Πώς οι τελευταίοι λένε πως οι άλλοι είναι τελευταίοι; Είναι χυδαίο αυτό που κάνουν».
* «Η Γκαγκάκη δεν έχει ιδέα από μουσική, επειδή είναι όμορφη γυναίκα και κάνει και τις δημόσιες σχέσεις στον ΑΝΤ1 την έβαλαν να ασκήσει κριτική στη μουσική. Είναι ένας από τους 3 ανθρώπους οι οποίοι ευθύνονται για την κατάντια του ελληνικού τραγουδιού».

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ.ΓΚΑΓΚΑΚΗ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο σπουδαία προσωπικότητα που δεν κατάφερε ούτε στο Ραδιόφωνο Κουκουβάουνες της Μυκόνου να στεριώσει. Είναι ο άνθρωπος που δεν έχει κάνει τίποτα στην ζωή του και παρόλα ταύτα έβγαινε σαν την μπαλκονού κάθε μεσημέρι παρέα με την Φαίη για να κρίνει τον κόσμο. Ουστ, παλιοπυριόχου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω φετος το Δεστε τους το βρισκω αρκετα αξιοπρεπη εκπομπη. Και για τη Γκαγκακη πολυ υπερβολικος θα ελεγα! Αν ειναι δυνατον να ευθυνεται αυτη για την καταντια της μουσικης με 20 εμφανισεις σε talent show. Ας κοψει κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΩΔΗ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΚΟΡΔΑ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε συμφωνώ με τον ακραίο χαρακτηρισμό "γελοία νούμερα", ωστόσο συμφωνώ απολυτα στο οτι η εκπομπη αν και καλυτερη απο περυσι δεν προσφερει τιποτα και ναι,ο Μουτσινας με την Ηλιακη δεν προετοιμαζονται καθολου και απλα ξερουν οτι θα βγουν να πουν κακιες και να αναλωσουν τον χρονο της εκπομπης με κατινιες και γκριματσες που τους ερχονται εκεινη την ωρα.Μπορει να εινα διασκεδαστικο,ή με το σηριαλ να γελας,αλλα ρε παιδια,δεν ειναι και τρελος ο Πυριοχος.Θα μου πειτε δεν ειναι η χειροτερη-χειροτερη εκπομπη της τηλεορασης,αλλα ειναι απο τις κακες ομολογουμενως.Και το γεγονος οτι οι παρουσιαστες ενοχλουνται απο κακοβουλα σχολια και μετα πιανουν οποιον τα ειπε στο στομα τους και τον ξεφτιλιζουν,ειναι γεγονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για οτι λέει για τη Γκαγκάκη συμφωνώ και επαυξάνω.
    Δεν είναι δυνατόν μια τύπισσα που δουλεύει σε ένα κανάλι που έχει αναδείξει ''ταλέντα'' όπως Πετρέληδες, Κλαψαφώτηδες,Πεικλήδες κτλ (και ακόμα να μας παρουσιάσει τον μεγάλο σούπερ σταρ στο Χ σφάχτον) να έχει το θράσσος να πιάνει στο στόμα της έναν θρύλο της ελληνικής μουσικής σκηνής, την Αρλέτα λέγοντας οτι η ''σερενάτα''είναι παλιομοδίτικο τραγούδι!
    Έλεος! Δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι!!!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ENW TA MESHMERIANA POY YPHRETHSE TELEYTAIA EKEINOS ME THN SKORDA HTAN POIOTIKA / KAI ENW KATEKRINAN (KAI KATAKRINOYN AKOMA) MEXRI SYKOFANTIAS TOYS PANTES MPOROYN OSOI 8IGONTAI NA TOYS KRINOYN H NA TOYS TA ANTAPODWSOYN ?????/AS TOLMISOYN AYTOI EXOYN ASAYLIA/A RE PYRIOXO ESY KAI KAPOIOI SAN ESENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν μιλάνε άτομα που έχουν όχι μόνο τη φωλιά τους λερωμένη αλλά καταχεσμένη και σηκώνουν και κεφάλι, τότε ναί, είμαι οξύθυμος.
    Σε κάλυψα Νικολάκη?
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι και καμιά σοβαρή προσωπικότητα ο Πυριόχος, αλλά για το Δέστε τους ν'αγιάσει το στόμα του. Δεν έχω ξαναδεί τόσο στοχευμένο κράξιμο σε αντιπαλους, με απίστευτα κατινίστικο τρόπο και μάλιστα από άτομα που δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα αξιόλογο στην καριέρα τους. Ο Μουτσινάς είναι έξυπνος άνθρωπος αλλά με τέτοιες επιλογές θα παραμείνει γελωτοποιός της Μενεγάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TO DESTE TOYS EINAI H XEIROTERH EKPOMPH STHN ELLHNIKH TV.a8LIA ,HLI8IA KAI BARETH.KAI LIGA EIPE O PYRIOXOS.OSO GIA THN GKAGKAKH LIGA EIPE KAI EKEI.KRINEI TON KOSMAKH H ASXETH STHN MOUSIKH KAI PROSVALLEI KOSMO.DIAFWNW O,TI EINAI OMRFH.MIA GKAMHLA PSYXRH EINAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μηνα, ποιος σου ειπε οτι ενδιαφερομαστε για τις αποψεις σου? Καθεσαι και λες δυο κοτσανες, βαζεις και ενα μηνας απο κατω, τι νομιζεις, θ ασχοληθουμε περαιτερω? Μαζεψου, γιατι ολο χολη σταζεις.. Δεν πας και εσυ στο Δεστε τους?.. Γιατι για δεσιμο εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. simfono en meri me ton pirioxo alla to deste tous dn einai kai i xeiroteri ekpompi...MIN MOU PEITE OMOS OTI DEN XERETE OTI TOUS EPIBALOUN NA DEIXNOYN SINEXEIA TO BIG BROTHER OPOS KAI STO KOUS-KOUS...ara euthini exei kai to kanali...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σου έχω νέα αγαπητέ ανώνυμε 7.43. Μόλις ασχολήθηκες μαζί μου.Αν δεν σου αρέσει η χολή μου να πιείς τσαγάκι..κάνει καλό!
    Α και κάτι άλλο, την επόμενη φορά που θα αποπειραθείς να σχολιάσεις κάποιον ο οποίος τουλάχιστον βάζει και ένα όνομα έχε το ελάχιστο τσαγανό να μας πείς το ονοματάκι σου γιατί η ανωνυμία ενος πληκτρολογίου εύκολα μας προσφέρει το πλεονέκτημα να το παίξουμε μαγκάκια (με φουστάνια). ;)
    Μηνάς Τσαμπάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oson afora tin arleta,simfono me tin gkagkaki dioti sto x-factor psaxnoun to neo asteri,ena neo paidi...ti akoune ta nea paidia simera?shakira beyonce,timberlake,rouva paparizou,lady gaga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !