Η Ρουμπίνη αποχώρησε από το Next Top Model 2

3
Δεύτερη αποχώρηση χθες για το Next Top Model 2! Και τι δεν είχε το χθεσινό μοντελοριάλιτι! Απολαύσαμε την Όλγα Φαρμάκη να δίνει συμβουλές στα κορίτσια πως να παίρνουν σέξι πόζες, την Έρρικα Πρεζεράκου να κάνει με τις διαγωνιζόμενες replace αλλά είδαμε καβγάδες και ξεκατινιάσματα μέσα στο σπίτι! Η Όλγα Φαρμάκη έδωσε τις συμβουλές τις στα υποψήφια Top Models! Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν με την Όλγα, έπαιρναν σέξι πόζες, κυλίθηκαν στην άμμο και στη συνέχεια, όπως είπαν και τα κορίτσια πήγαν σε κάτι κατσάβραχα και έπεσαν από ύψος μέσα στη θάλασσα παίρνοντας σέξι πόζες για την πρώτη τους χθεσινή δοκιμασία-φωτογράφιση. Μάλιστα, η Jian Nan δεν ήξερε κολύμπι αλλά έπεσε στη θάλασσα δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να γίνει μοντέλο. Νικήτρια αυτής της δοκιμασίας ήταν η Στεφανία και κέρδισε μια τσάντα ως έπαθλο.
Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και την Έρρικα Πρεζεράκου και να γυμναστούν παίζοντας. Έκαναν replace και πέρασαν σούπερ!
Φυσικά μέσα στο σπίτι τα ξεκατινιάσματα έδιναν και έπαιρναν. Η μια θεωρούσε τον εαυτό της πιο ωραία από την άλλη και διαρκώς καβγάδιζαν! Τα κορίτσια έφτασαν σε σημείο να χωριστούν σε δυο στρατόπεδα μέσα στο σπίτι. Πού να περάσουν λίγες ακόμη εβδομάδες τι έχει να γίνει…

Δεύτερη δοκιμασία ήταν φωτογράφιση με πρωταγωνιστές τα ζώα στο Αττικό ζωολογικό πάρκο! Φωτογραφήθηκαν με πιθήκους, φίδια, φώκια, καμηλοπάρδαλη και δελφίνια. Αυτή η φωτογράφιση θα έκρινε ποια κοπέλα θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου! Πριν οι κριτές κρίνουν την φωτογράφιση της καθεμιάς, έβαλαν τις κοπέλες να περπατήσουν και να ποζάρουν σέξι για να δουν τι έμαθαν την εβδομάδα που πέρασε. Οι περισσότερες δεν έμαθαν τίποτα και απογοήτευσαν τους κριτές. Η κριτική επιτροπή είδε τις φωτογραφίες τους και έκρινε πώς ανάμεσα στην Νάνσυ -η οποία τη μια φορά αρνήθηκε να φορέσει μαγιό και χθες αρνήθηκε να ποζάρει κρατώντας ένα φίδι - και την Ρουμπίνη έπρεπε να φύγει από το σπίτι του Next Top Model 2 η Ρουμπίνι!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Gia auto den koimhthhka kala to vradu. Ma na diwksoun th Roumpinh, e oxi! Tetoio talento kai na mhn to anagnwrisoun... Ntroph!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εmena mou aresei h Roumpini h allh h blamenh pou den dexetai na kanei auta pou tis lene eprepe na bgei xthes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΕΟ!!!ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΕΙΓΕ!!!XAΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ;;ΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ΧΘΕΣ(ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ)ΤΟ ΕΙΔΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΣΑΧΛΟ.ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΕΣ(ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑΣ)ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ REALITY!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !