Κριτές Just the two of us:"Δεν γεννηθήκαμε με πτυχίο γνωμοδοτικής επιτροπής"

5
Τους κατηγόρησαν ότι είναι αυστηροί με τους διαγωνιζόμενους του «Just the two of us». Εκείνοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι.
Οι τρεις από τους τέσσερις κριτές- καθώς ο Στέφανος Κορκολής έλειπε σε περιοδεία στην Ευρώπη- ο Κώστας Τουρνάς, η Αθηναίς Νέγκα και η Λυδία Παπαϊωάννου εξηγούν πώς αντιμετωπίζουν το φιλανθρωπικό talent show του Mega. Απαντούν στο αν είναι απαιτητικοί με τους υποψήφιους και γιατί αισθάνθηκε άσχημα ο Βλοντάκης.
«Προσπαθώ να είμαι σαφής και να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες που είναι προκλητικές για ανθρώπους που είναι εθελοντές και δεν διεκδικούν τίποτε άλλο από το να κάνουν το καλύτερο δυνατόν», είπε ο Κώστας Τουρνάς και αποσαφήνισε τη στάση του στη κριτική που καλείται να ασκεί.

«Θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία είναι λίγο υπερβολική. Ένα τηλεοπτικό κάνουμε, δεν είμαστε και στον Άρειο Πάγο. Μπορεί και να είμαι άσχετη- και λοιπόν;», διερωτήθηκε η Αθηναϊδα, απαντώντας με αυτό τον τρόπο σε όσους ισχυρίζοντα ότι τόσο η ίδια, όσο και η Λυδία δε θα έπρεπε να είναι μέλη της κριτικής επιτροπής του μουσικού διαγωνισμού....


«Η αλήθεια είναι ότι έπεσαν πάνω μας να μας φάνε! Το βρίσκω κάπως άδικο αυτό, με την έννοια ότι δεν γεννηθήκαμε με κανένα πτυχίο γνωμοδοτικής επιτροπής», λέει η νεαρή παρουσιάστρια, δίνοντας κι εκείνη τη δική της άποψη για όσα έχουν ειπωθεί.

Οσο για την παρεξήγηση της Αθηναϊδας με τον παίκτη του σόου Αντώνη Βλοντάκη, η ίδια εξηγεί: «Τον πείραξε γιατί φαντάστηκε ότι στον Μιχάλη Μουρούτσο μιλάω με περισσότερο σεβασμό.Ηταν λίγο τυχαίο όλο αυτό, ενοχλήθηκε, αλλά λύθηκε τελικά η παρεξήγηση», είπε σχετικά η όμορφη κριτής.

ΠΗΓΗ: Τηλεθεατής

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. basika den genithikate gia show genika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας ζάλισαν κι αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ελεος ρε, απο που και ως που η Λυδια κριτης? Τι ειναι για να γινει κριτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E STHN ELLADA SE OLES TIS PERIPTWSEIS OLOI KRINOYN SAN EIDIKOI /STHN TB DE OI PANTES EXOYN APOCH KAI KRINOYN TOYS PANTES KAI TA PANTA/ STA DE MESHMERIASNA EXOYN PROXWRISEI POLY MEXRI KAI KARIERES KRINONTAS KATEDAFIZOYN/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα πραγματα ειναι α-π-λ-ο-υ-σ-τ-α-τ-α (που θα λεγε και η βουγιουκλω): ειναι τεσσερις ανθρωποι που πληρωνονται για να ασκησουν κριτικη και να πουν τη γνωμη τους σε ενα show.. οσο για τους "διαγωνιζομενους", βαυκαλιζουν το εγω τους συμβαλλοντας σε κατι φιλανθρωπικης φυσεως ενω παραλληλα διαφημιζουν τη μουρη τους -επομενως θεμα "losers" δεν (χρειαζεται να) υφισταται.. so, w h a t' s the big deal, anyway?? απο την αλλη, υπαρχει κατι πιο αφροδισιακο (για τον ελληνα, ειδικα) απο το να πληρωνεται για να λεει την γνωμη του?? μηπως γι' αυτο γινεται ολος ο ντορος και η φασαρια εις βαρος τους (ή μη)?? μηπως ζηλευουμε (η αληθεια ειναι...προσωπικα, καθολου!) λιγουλακι?? και τελοσπαντων, θεωρω οτι η συγκεκριμενη κριτικη επιτροπη ειναι πολυ πιο "σχετικη" απ' ολους αυτους του απιθανους τυπους που κατακλυζουν τα καναλια και εξαπολυουν..απροειδοποιητα τη μια μπαρουφα μετα την αλλη. το αν τους φαει η μαρμαγκα ειναι καθαρα δικο τους θεμα/επιλογη -και μιλαω κυριως για τα πιο "φρεσκα" προσωπα.. αλλωστε, δεν θεωρω οτι ειναι κανενας τους τελειως "απληροφορητος"/αδαης/αφελης/αστοιχειωτος με τα του χωρου των ΜΜΕ -γενικοτερα. . .

    *sex&candy*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !