ΑGB NEWS:H μάχη στα πρωινά 10:00 με 13:00

4

Πάμε να δούμε τι νούμερα έκαναν χθες οι πρωινές εκπομπές στην ζώνη 10:00 με 13:00.
Στο γενικό σύνολο του πληθυσμού  το Πρωινό μου έκανε μέσο όρο 22,2% το 10 με 1 μαζί  16.4% και ακολούθησε ο «Καφές με την Ελένη» με 15.2%.
Στα νεανικά κοινά 23.3% το Πρωινό μου, το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου 14.1%. ενώ την ίδια ώρα  η Ελένη Μενεγάκή έκανε 19.7%.


*τα νούμερα είναι στο περίπου και με διαφημίσεις

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. παιδια δεν ξέρω εσεις, αλλά δεν μπορω να δικαιολογήσω τα τόσο υψηλά νούμερα σκορδά-λιάγκα και ειδικά στο νεανικο... Η εκπομπή πραγματικά δεν είναι κάτι το τόσο ξεχωριστό για να είναι πρώτη και με διαφορά, άσε που ο λιάγκας άρχισε τις κακίες και με εκνευρίζει... Προσωπικά θεωρώ οτι οι Καραμεροχαριτάτοι έχουν καλύτερη θεματολογία, και η Μενεγάκη την καλύτερη παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΑΠΟΡΗΣΑ/ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ;;;ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ/ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΕ 2 ΚΑΤΙΝΕΣ ΣΚΟΡΔΑ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ /Η ΔΕ ΣΚΟΡΔΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ /ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΙΑΖΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΕΠΙ ΣΚΟΡΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ /ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΧΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ /ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα σας πω κατι που ειδα στο σαιτ του μεγκα νομιζω η μαλλον οχι καπου το διαβασα
    μαγειρευει ο καλλιδης βαζει πορτοκαλι η ροδακινα σε καποιο φαγητο και λεει γιατα κοκουτσια οτι τα βαζουμε μεσα να παρουν μια βραση για να βγαλουν καποια ουσια
    και ρωταει η σκορδα που τα βρισκουμε τα πουλανε καπου
    τι ερωτηση ειναι αυτη ρε σεις και δεν την σχολιασανε αρνητικα καπου
    αν την ελεγε η ελενη θα την χλευαζαν καμια βδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς οι κουμπάροι του Χατζηνικολάου, οι φίλοι των gossip girls του μεσημεριού και οι κολλητοί της Σταμάτη ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ και δεν τους ακουμπάει κανείς!
    Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που πραγατικά να βλέπει αυτή την κατάντια της ΤΒ. Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά τουλάχιστον ακούγεται και κάποια κριτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !