Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει για την Κατερίνα Καραβάτου

0
Ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης μεταξύ άλλων μίλησε την Δευτέρα στην στήλη "Πρόσωπα" του Tvnea και για την συζητημένη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε:

Για το αν περνούν όσο χρόνο θα 'θελαν μαζί: "Όχι, πάντα όταν δύο άνθρωποι δουλεύουν πάρα πολύ αυτό έχει ένα τίμημα στην προσωπική τους ζωή. Δεν μπορεί όμως να γίνει αλλιώς. Προφανώς θα προτιμούσα να 'χα πολύ περισσότερο χρόνο για να χαίρομαι τον άνθρωπό μου, αλλά αυτή είναι μία καθημερινή "μάχη" που την δίνεις για να κερδίσεις 10-20 λεπτά και ελπίζεις σε κάτι καλύτερο την επόμενη φορά, την επόμενη χρονιά κλπ..."

Για το αν μοιάζουν σαν χαρακτήρες: "Το βασικό σε μία σχέση είναι να υπάρχει μία κοινή αντίληψη του κόσμου και μία κοινή άποψη για το πως αξίζει κάποιος να ζει. Δεν είναι απαραίτητο δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι. Μπορεί να αλληλοσυμπληρώνονται, να διαφωνούν σε κάποια πράγματα, να συμφωνούν σε κάποια άλλα κλπ. Σημασία έχει να κάνουν καλή παρέα και να επικοινωνούν σε έναν κοινό κώδικα ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν ότι χρειαστεί. Εγώ με την Κατερίνα πιστεύω πως έχουμε καταφέρει αυτό ακριβώς..."

Για το αν θα παντρευτούν σύντομα: "Ναι είναι στα άμεσα σχέδια μας αλλά απλώς είναι κάτι που δεν ξέρω ούτε πότε θα γίνει ούτε πώς θα γίνει. Θέλει χρόνο που αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει. Διάθεση βεβαίως υπάρχει έτσι και αλλιώς, οπότε όταν θα υπάρξει ο χρόνος θα γίνει και αυτό."

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !