Βαξεβάνης: «Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι η αχαριστία»

1
Ο Κώστας Βαξεβάνης ανοίγει το «Κουτί της Πανδώρας» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της Κρατικής τηλεόρασης. Η αποκαλυπτική εκπομπή έρευνας, ένα σκληρό ντοκιμαντέρ για όσα γίνονται στην κοινωνία και τον κόσμο επέστρεψε εκεί που ξεκίνησε…
 - Η σχέση σας με την Κρατική τηλεόραση…
«Ήμουν στην ΕΡΤ για δύο χρόνια. Εκεί γεννήθηκε το «Κουτί της Πανδώρας». Κάλυψα για την Κρατική τηλεόραση τον πόλεμο του Ιράκ και είχα κάποιες διεθνείς επιτυχίες. Η συνεργασία μας διακόπηκε το 2004 όταν ο πρόεδρος με κάλεσε και μου είπε πως δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή»
- Ηλεκτρονική ή έντυπη δημοσιογραφία;
«Είναι σαν να με ρωτάτε τηλέφωνο ή σήματα καπνού. Είμαι άνθρωπος που έγινε δημοσιογράφος σε εφημερίδα. Λατρεύω το χαρτί, τη μυρωδιά του, τον ήχο που κάνει όταν τσαλακώνεται, την εικόνα των ανθρώπων την Κυριακή με τον καφέ και την εφημερίδα»...

- Η πιο επικίνδυνη αποστολή;
«Πολλές φορές το επικίνδυνο δεν το μαθαίνεις ποτέ. Η απόφαση στον τελευταίο πόλεμο στη Γάζα για παράδειγμα, να πάρω συνέντευξη από τους αρχηγούς της Χαμάς, ταξιδεύοντας σε τρεις χώρες, στο έλεος αυτών που μπορεί να μην ήθελαν να επιδείξουν κανένα έλεος, σίγουρα ήταν κάτι επικίνδυνο»
- Τι φοβάστε περισσότερο;
«Την αχαριστία. Είναι ένας Δούρειος Ίππος που μπορεί να σε γκρεμίσει πολύ εύκολα»
Πηγή: Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Βαξεβάνης! Ο πιο βολεμένος Έλληνας ντοκιμαντερόδημοσιογράφος. Αν δεν έβγαινε το ΠΑΣΟΚ δεν θα έκανε εκπομπές στην τηλεόραση. Έφυγε από την ΕΡΤ όταν ανέβηκε η ΝΔ, πήγε ALPHA όπου δεν δέχτηκε μείωση μισθού και περικοπή και έτσι κόπηκε. Έμεινε άνεργος και όταν ανέβηκε ξανά το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία χώθηκε ξανά στην ΕΡΤ. Ρε, δεν κοιτάτε που έχει μείνει άνεργος ένα εκατομμύριο κόσμος. Με τσατίζει όταν οι δημοσιογράφοι το παίζουν φιλόσοφοι. ΕΛΕΟΣ!

    Μαρία Παπαδημητρίου, ΘΕΣ/Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !