Μάκαρος,μία ιστορία ζωής-μυθιστόρημα

Χρηστος Γ
1
Πως είναι δυνατόν να είσαι καταζητούμενος της Ιντερπόλ επί 23 χρόνια και να μην έχεις περάσει ΜΙΑ μέρα στη 'στενή'?Στον κινηματογράφο είναι πανεύκολο,στη ζωή του Μάκη Ψωμιάδη απλά εφικτό.
Η ζωή του ανθρώπου με το 'πούρο' μας απασχόλησε ξανά,με αφορμή τα σενάρια πώλησης του ιστορικού Πανιωνίου σε ομάδα επιχειρηματιών 'προσκείμενη' σε εκείνον.Τελικά,ο νυν πρόεδρος Κ.Τσακίρης ανακοίνωσε την ακύρωση της συμφωνίας,μετά το φρένο της πολιτείας.Ο λόγος?Μα φυσικά,θα προέκυπτε συνιδιοκτησία,καθώς ο  γιος του είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας.

Η ασπρόμαυρη photo ανήκει στο 'Μάκαρο',όταν παιδί αμούστακο ακόμα τίποτα δε πρόδιδε τον πολυτάραχο βίο του.
Την περίοδο της χούντας κατηγορήθηκε-άδικα-για βασανισμό αντιφρονούντων,λόγω συνωνυμίας με ένα ξάδερφο.Ωστόσο,την περίοδο εκείνη ξεκίνησε στην Ιταλία την επαγγελματική του....πορεία



Προστασία σε επωνύμους,παράνομος τζόγος,νυχτερινά κέντρα,ιπποδρομίες.Τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν μαζί του από το 1989,σκιαγραφόντας το πορτραίτο ενός ανθρώπου μονίμως ''άφραγκου,πάμπλουτου και καταζητούμενου'' μαζί!

Την τελευταία 20ετία έχει καταδικαστεί τουλάχιστον 6 φορές,με συνολική ποινή φυλάκισης 17 χρόνια! Και όμως,δεν έχει μπει ούτε μια μέρα στη φυλακή για κανένα από τα αδικήματα παράνομης οπλοφορί- ας,αρπαγής,σύστασης συμμορίας,λαθρεμπορίου,βίας,πάρανομης εξαγωγής χρυσού,συκοφαντίας ή πλαστογραφίας!Ενα ολόκληρο σύστημα λειτουργών,αστυνομικών,γιατρών και δικαστικών συνεχίζει να απλώνει ένα 'δίχτυ' προστασίας στον Big Mak,που πέρασε-όλοι θυμούνται- σα σύφουνας και από την προεδρία της ΑΕΚ,με τα γνωστά αποτελέσματα.........

Και το μυθιστόρημα συνεχίζεται..............

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !