Χάρης Ρώμας: Νομίζω ότι έχω κάνει τον κύκλο μου στην τηλεόραση

3

Ο γνωστός ηθοποιός, στη συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό ένθετο εφημερίδας, μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση αλλά και για την επιτυχία του φετινού χειμώνα το «Νησί». "Εδώ και 5 χρόνια η εικόνα της τηλεόρασης είναι περισσότερο απογοητευτική. Και αυτό με αναγκάζει να απομακρύνομαι από ένα μέσο που μου πρόσφερε μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Προσωπικά νομίζω ότι έχω κάνει τον κύκλο μου", είπε χαρακτηριστικά.

"Μπορεί κάποια στιγμή να ξαναρχίσει αλλά τώρα η τηλεόραση μού μοιάζει παρελθόν για τη δική μου προσωπική πορεία. Αν και φέτος είχα προτάσεις να επιστρέψω παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα, ευτυχώς όμως που δεν είπα το "ναι", γιατί αυτό που είδα στον αέρα δεν μου άρεσε καθόλου", δήλωσε σχετικά με το αν θα ξανακάνει τηλεόραση και συνέχισε: "Δεν σνομπάρω τη μυθοπλασία της δουλειάς μου, άλλωστε αυτή συντροφεύει ακόμη τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι το "Κωνσταντίνου και Ελένης" αλλά και το "Καφέ της Χαράς" σημειώνουν και στις επαναλήψεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Και καταλήγοντας, πρόσθεσε: "Δυστυχώς, η οικονομική κρίση αναγκάζει τα κανάλια να καταφεύγουν σε πιο οικονομικά προϊόντα, όπως είναι οι τουρκικές και βραζιλιάνικες σειρές. Αυτό όμως δεν είναι δείγμα πολιτισμού για μια χώρα και αποπροσανατολίζει το κοινό. Θα έπρεπε να υπάρχει ελληνική δημιουργία, γιατί δεν φτάνει μόνο ένα "Νησί" για να σώσει την εικόνα της σημερινής τηλεόρασης».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. φυσικα τον εχεις κανει. κατ αρχας εισαι μια συνεχομενη επαναληψη. το καλυτερο σιριαλ που εγραψες ποτε ηταν το Δεληγιαννειο Παρθεναγωγειο αλλα επειδη γραφεις με γνωστες μανιερες απο τα προηγουμενα σιριαλ σου που ηταν παπαριες μπροστα στο παρθεναγωγειο, ο κοσμος ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν το τιμησε. ηταν προβλεψιμοι ακομα και μερικοι χαρακτηρες! το αντιαισθητικο και απαισιο περσινο δε βλεποτανε με την καμια ομως..

    τουλαχιστον ο Ρωμας το αναγνωριζει (στα λογια βεβαια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ama den ekanes ekeini tin blakia me ton rouli tha eixes mellon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mwre aftos mporei na sinexisei na kanei sirial alla MONO me tin anna xatzisofia sto plai tou !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !