Big Brother:Σπρώχνουν τον κρητικό για να κερδίσει το έπαθλο

15
Ρε παιδια εκει στο big brother μιλαμε παιζεται τρελη αδικια...Απορω τι καθονται τσαμπα τα παιδια εκει μεσα αφου κορομηλα και παραγωγη σπρώχνουν τον κρητικό για να κερδίσει το έπαθλο.Δεν εχω καμια σχεση με καποιον απο τους παικτες αλλα πρωτη φορα σας στελνω γιατι πραγματικα αγανάκτησα με την αδικια εις βαρος του αλεξη και αναφερομαι στο γεγονος οτι η παραγωγη αποψε εδειξε επιλεκτικα τον αλεξη και τον ηλια να σπανε την αποστολη και δεν εδειξε την αντιδραση του κρητικου οταν μπηκε στο δωματιο επικοινωνιας που δεν ηθελε να μπει στην παιδικη κουνια σπαζοντας και εκεινος με τη σειρα του την αποστολη!Μπορει να μας πει η παραγωγη γιατι δεν το εδειξε αυτο αποψε?Οσο για αυτο που ειπε η κορομηλα νομιζοντας οτι ηταν κλειστα τα μικροφωνα και δεν ακουγοταν οταν εκανε συνδεση με το χωριο του γιωργου οτι τωρα βρηκατε να βγαλετε τον γιωργο αντε μη σας πω καμια κουβεντα ειπε η κυρια κορομηλα!Μπορειτε να το διαπιστωσετε και εσεις αν εχετε γραψει την εκπομπη γυρω στις 10.15 αν θυμαμαι καλα! εγινε αυτο!
 Αναγνώστης Tv nea

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες. Αλλα τους δινω ενα δικαιο με την εννοια οτι οταν ξεκινησε το παιχνιδι μιλουσαν ολοι για παιχτες αθλιους και μιλουσαν για αυτους με τα χειροτερα λογια. Οποτε λογικο ειναι να πιανονται απο παικτες οπως ο Γιαννης, ο Αντωνης και ο Γιωργος που ειναι συμπαθεις και να μην τους κτυπουν. Εξαλλου το να κοβουν και να ραβουν ειναι γνωστο κολπο σε τετοιου ειδους παιχνιδια. Αλλα πιστευω και εγω οτι στο τελος θα βλαψουν τον κρητικο ειδικα με το να τον καλυπτουν τοσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αλέξης ήταν ο πρώτος που έσπασε την αποστολή την Δευτέρα στις 17:30 το απόγευμα. Από εκεί και πέρα ό,τι άλλο έγινε δεν είχε σημασία. Για αυτό και δείξανε τον πρώτο παίκτη που έκανε το λάθος και ακύρωσε την αποστολή, από εκεί και πέρα ό,τι άλλο έγινε είναι σαν να μην έγινε. Αν θέλανε να προωθήσουν τον Φουκάκη δεν θα δείχνανε ότι δεν μπήκε στη κούνια ΟΥΤΕ στο καθημερινό επεισόδιο. Ας πρόσεχε λοιπόν ο Αλεξάκης να μην έλεγε πόσο του αρέσει το "παπάκι" τη στιγμή που τα έχωνε όλη την εβδομάδα άγρια στον Ηλία που έκανε μια αντανακλαστική κίνηση και στον Φουκάκη που γούσταρε να φάει σουβλάκια μετά από δυο ώρες που του τα είχαν στο τραπέζι. Εκείνος δεν άντεξε 5 λεπτά στο δωμάτιο επικοινωνίας...,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα κι αν έσπασε πρώτος ο Αλέξης την αποστολή,στο βίντεο έπρεπε να βάλουν όλα τα λάθη ολονών.Αυτοί έδειξαν αυτό για να ψηφίσουν όλοι τον Αλέξη.Κ€αι το ότι προωθούν τον Φουκάκη είναι ολοφάνερο,όχι μόνο από χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dn exeis katholou adiko...alla kanonika eprepe na tous dixoun olous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακομη και ο κρητικος να ναι ο καλυτερος που λες αν ο κοσμος βλεπει πως δεν αντιμετωπιζουν ολους τους παιχτες ισοτιμα και καποιοι τυχαινουν ξεχωριστης αντιμετωπισης απο την παραγωγη τοτε σιγουρα θα πανε με αυτον που αδικειται μεσα στο παιχνιδι.Περα απο αυτο που εγινε με την αποστολη που δεν εδειξαν τον κρητικο στο live βλεπω και πως μιλαει η κορομηλα στον φουκακαη και πως σε αυτους που φευγουν απτο σπιτι!Μιλαμε μονο για εκτελεση που δεν τους παει!!Σε αυτο το τεταρο παντα αλλαζω καναλι γιατι σε νευριαζει ετσι οπως κανει τις ερωτησεις η κορομηλα!Συμφωνω με τον ανωνυμο καλυτερα γερμανου η εστω καραβατου να το παρουσιαζαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον προωθει μεχρι και ο Λαικιζοπουλος."Τι καλο παιδι,αξιο παλικαρι που αγαπαει τον πατερα του " και αηδιες.Αντε αρκετα,λες και ολοι οι υπολοιποι ειναι υποκριτες,και αυτος ειναι ο αυθεντικος,ασε που επειδη δεν μορφωθηκε,εχει και την σταμπα του "εγω ξερω απο ζωη"..
    Πολυ καλο το αρθρο της Διαμαντακου :

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=30&ct=19&artid=4604093

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @4.05 Απο τι είναι ολοφάνερο; Δώσε παραδείγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αληθεια ειναι οτι η Κορομηλα δειχνει φανερα ποιον θελει για νικητη...
    Βεβαια δεν εχει κ αδικο αφου ο Γιαννης μαζι με τον Αντωνη ειναι οι πιο ειλικρινεις. Πιστευω οτι ενας απο αυτους θα νικησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο τι ειναι ολοφανερο??Καλα πλακα μας κανεις αλλο ριαλιτι βλεπεις εσυ?Παρε τη χθεσινη εκπομπη που ειναι και πιο προσφατη για να μην αναφερθω και στα προηγουμενα αφιερωματα που χει κανει στην οικογενεια του κρητικου!Χτες ο αλεξης ζητησε 3 λεπτα για να πει κατι και η κορομηλα δεν τον αφησε και τελειωσε την εκπομπη!Για να ακουσει καμια μαντιναδα ομως εχει το χρονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o giannis einai tragikos!!!!!poli epitideumenos!!!!!
    an einai toso kalos kai entimos oso ton parousiazoun tote gt dilwse simmetoxi ston big brother???
    teleiws prospoiitos!!eleos!!!
    antwnis i giwrgos na ta parei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Se oles tis ekdoxes tou B.B. tetoioi typoi kerdizoun! Ai mwre aporw pws ka8este k to vlepete...Apo ta live pou vlepw (gt protimw apo to Jt2ou) exw katalavei oti prow9oun sygkekrimena proswpa k o kritikos einai ena apo auta! Yparxoun atoma poly a3iologa pou oute ypervoles kanoun kai oute laikizoun opws o Antonis k i Stella! To didymo thesalikos kampos-kriti osan alloi Prodromos-Tsakas sorry dn me sygkinoun exoume 2010 oxi 2000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομιζω 5.57 ειπες το πιο ευστοχο στο τελος συγχαρητηρια και το επαναλαμβανω με τη σειρα μου!!!Τo didymo thesalikos kampos-kriti osan alloi Prodromos-Tsakas sorry dn me sygkinoun exoume 2010 oxi 2000.Τελος τα λεει ολα αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !