Κατερίνα Καραβάτου «Το Big Brother ήταν μονόδρομος για την Ρούλα»

0
Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για την Ρούλα Κορομηλά, το Big Brother αλλά και την σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη.
Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για το Big Brother: «Αντίστοιχη επικριτική στάση είχε δεχθεί το Big Brother και όταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα. Από τότε όλα τα κανάλια έχουν κάνει ριάλιτι όλων των ειδών. Ετοιμάζονται μάλιστα να βγάλουν στον αέρα και ένα ακόμη πιο σκληρό (σ.σ. εννοεί το U-man του Mega). Εγώ ένα ξέρω, πως η δύναμη του τηλεθεατή είναι μεγάλη. Αν θέλει κάτι, το βλέπει, αν όχι κάνει ζάπινγκ. Επίσης η Ρούλα Κορομηλά τη βρίσκω εξαιρετική στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το ζωντανό της Κυριακής»
Σχολίασε επίσης την απόφασή της Ρούλας Κορομηλά να παρουσιάσει το Big Brother έπειτα από την επιτυχία του Greek Idol: «Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους της αλλά ξέρω ότι η ίδια σκέφτηκε σοβαρά αυτό που της ζήτησε ο σταθμός. Γνωρίζω όμως ότι ήταν μονόδρομος για εκείνη. Και σαν σωστή επαγγελματίας το ανέλαβε»....

Τέλος σχολιάζει την προβολή που δέχεται η ζωή των διασήμων λέγοντας: «Είναι στο χέρι του καθενός το πως χειρίζεται την δημοσιότητα. Δεν υπάρχει κανόνας. Εγώ ήμουν πιο προετοιμασμένη από τον Κρατερό και αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι να μην αναγκαστεί να κάνει πράγματα που δεν έχει επιλέξει».
πηγή:Veto tv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !