Γιώργος Θεοφάνους:Η Μανωλίδου δεν κάνει τίποτα στην εκπομπή

2
Γιώργος Θεοφάνους:«Το αστέρι του καθενός το ορίζει μόνο ο Θεός για μένα» είπε ο κριτής του «X-Factor» όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι τα παιδιά που βγαίνουν από μουσικά talent show μπορούν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι, ενώ όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε αν όντως είχε θέσει βέτο για να μην παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή το «X-Factor», απάντησε με το ιδιότυπο χιούμορ του: «Λάθος κάνεις. Εγώ έλεγα “Μακάρι να έρθει η Δέσποινα. Έχει ανάγκη η γυναίκα, χτίζει σπίτι”»!
Στη συνέχεια  μίλησε για την πρόσφατη συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα: «Έχω γράψει μουσική για μια ταινία, μια ελληνοαμερικάνικη παραγωγή που παίζεται αυτή την εβδομάδα, και τραγουδάει ο Γιώργος Νταλάρας. Χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα, ίσως επειδή το έκανα χωρίς χρήματα. Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Το έκανα επειδή ήθελα να το κάνω»....
Όταν εξήγησε πως νιώθει τυχερός για τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε πως πολλές από αυτές τις συνεργασίες έχουν καταλήξει σε καυγάδες, ρωτώντας τον αν γι’ αυτό φταίει η απαίτησή του να συνδέονται τα τραγούδια του περισσότερο με τον ίδιο- όπως έχει γίνει με μεγάλους συνθέτες όπως ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Μίκης Θεοδωράκης-  παρά με τον καλλιτέχνη που τα ερμηνεύει: «Δεν έχω τέτοια απωθημένα. Αλλά και ο Χατζιδάκις και ο Θεοδωράκης, όλοι πλακώνονταν με όλους» απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Νίκο Καρβέλα: «Πολύ θα ήθελα να βρεθούμε και στο ίδιο πλατό» πρόσθεσε.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι η οικονομική κρίση είχε αντίκτυπο και στη δική του αμοιβή από τον ΑΝΤ1: «Ναι, πήρα λιγότερα λεφτά. Δεν πειράζει. Και ο κάμεραμαν πήρε λιγότερα, όλοι», ενώ σχολίασε και το «Master Chef»: «Μου αρέσουν οι τρεις κριτές. Την Ευγενία Μανωλίδου τη θεωρώ διακοσμητικό στοιχείο. Δεν κάνει τίποτα στην εκπομπή. Τι κάνει; Να έρθει στο X-Factor. Να διώξουμε το ,,,, να έρθει αυτή!».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Cou thi3ame ton "kallhtexni"tvnea?afou malakas einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dikio exei kathos o rolos tis einai poli diekpereotikos...alla min anisixite,ston ant1 tha epistrepsei pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !