Κατερίνα Γκαγκάκη:Με τον Μουρατίδη ανταλλάξαμε πολύ βαριές κουβέντες»

6
Λίγο πριν επιλεγούν οι τελικές τετράδες με τα παιδιά που θα διαγωνιστούν στο «X-Factor», η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Λοιπόν» για το παιχνίδι και τις αλλαγές που θα έχει, καθώς και για τον τσακωμό της με τον Νίκο Μουρατίδη.
Για το ρόλο του Σάκη στο παιχνίδι: «Μόλις επιλεγούν οι τελικές τετράδες, θα γίνει ένα ειδικό εκπαιδευτικό session με τον Σάκη, ο οποίος θα προσπαθήσει να κοουτσάρει τα παιδιά σε κάποια πράγματα».
Για τον τσακωμό με τον Μουρατίδη: «Τσακωθήκαμε πάρα πολύ άσχημα και οι τέσσερις την ημέρα που επιλέγαμε τις κοπέλες. Περισσότερο όμως εγώ με τον Μουρατίδη. Φτάσαμε στο σημείο που ανταλλάξαμε πολύ βαριές κουβέντες. Στο τέλος ο καθένας έλεγε: "άμα τη βάλεις αυτή, εγώ θα φύγω". Ο Μουρατίδης μάλιστα έφυγε για κάποιες ώρες και μείναμε για 2-3 μέρες χωρίς να μιλάμε».

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. H Gagakh mou th spaei para polu!Xilies fores Mouratidh para auto to prama. Poia nomizei oti einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε 4.30 η γκαγκακη απο μονη της δε λεει τπτ μια ψυχρη και αντιπαθητικη ειναι απλα το προιον X FACTOR πουλαει και ετσι την παιρνει και αυτην η μπαλα. να λεμε και αληθειες ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά αναρωτιέμαι τι γνωρίζει από μουσική η κ. Γκαγκάκη? Είναι χρόνια στέλεχος, διευθύντρια Επικοινωνίας του σταθμού, φαντάζομαι θα είναι καλή στη δουλειά της. Από μουσική τι γνωρίζει? Για να γίνεις κριτής νέων μουσικών / τραγουδιστών, δεν θεωρείται απαραίτητο να γνωρίζεις από μουσική? Πιστεύω πως είναι μακράν το πιο άσχετο με το αντικείμενο που κρίνει άτομο σε επιτροπή διαγωνισμού. Μακράν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !