Απορίες για τα νούμερα της AGB (1ο μέρος)

Arsenios
36



Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες του tvnea είχα αρκετό καιρό να γράψω λόγω δουλειάς αλλά σήμερα επέστρεψα με ένα δυνατό θέμα που θα ασχοληθώ για καιρό μέχρι να βρώ τις απαντήσεις που ψάχνω. Το θέμα δεν είναι άλλο από την agb και τις τηλεθεάσεις. Είναι γνωστό σε όλους μας πως τα νούμερα της agb καθορίζουν το μέλλον όλων των εκπομπών,των σίριαλ και οτιδήποτε άλλο προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση.

Δεν θα σας κουράσω ποlύ σε αυτό το πρώτο κείμενο που γράφω για την agb απλά θα σας δώσω κάποια στοιχεία και θα θέσω μια ερώτηση. Λοιπον, σύμφωνα με το επίσημο site της agb υπάρχουν 2700 μετρητές εγκαταστημένοι σε 1300 διαφορετικά νοικοκυριά στην Ελλάδα και με βάση αυτά βγαίνουν οι τηλεθεάσεις. Αν έχουμε 2700 μετρητές τηλεθέασης σε όλη τη χώρα που έχει πληθυσμό 10.117.421(σύμφωνα πάντα με την εταιρεία) στην Λάρισα π.χ που έχει 124,786(Απογραφή 2001) κατοίκους και είναι η 5η σε πληθυσμό πόλη στην Ελλάδα αντιστοιχούν 33 μετρητές σε 16 νοικοκυριά. Πόσο ασφαλές είναι αυτό το δείγμα; Μπορούμε από 33 μετρητές να καταλάβουμε τι παρακολουθεί ο κόσμος στην Λάρισα; Το Ρέθυμνο για παράδειγμα που έχει 32.694 κατοίκους έχει 9 μετρητές σε 4 νοικοκυριά και αυτοί οι μετρητές είναι που καθορίζουν την τηλεθέαση που θα έχει π.χ. ένα σίριαλ στο Ρέθυμνο.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ: Έχει και συνέχεια...

Δημοσίευση σχολίου

36Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. TA NOUMERA EINAI PLASMATIKA...KSYPNHSTE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αυτο ακριβως ειναι το αντικειμενο της επαγωγικης στατιστικης: Να εξαγει συμπερασματα για ενα πληθυσμο εξεταζοντας οχι ολα τα μελη του πληθυσμου αλλα ενα δειγμα. Και βασικη αρχη της στατιστικης ειναι οτι το μεγεθος του δειγματος ναι μεν επηρεαζει την εγκυροτητα και αξιοπιστια των αποτελεσματων αλλα εχει δευτερευουσα σημασια. Την κυρια σημασια εχει η τυχαιοτητα του δειγματος και η αντιπροσωπευτικοτητα του. Ετσι μπορει να εχουμε εγκυρα αποτελεσματα ακομη και απο ενα πολυ μικρο δειγμα αρκει να ειναι σωστα επιλεγμενο. Δεν ξερω αν εχεις καποια σχεση με στατιστικη, εγω εχω κανει στο πανεπιστημιο καποια μαθηματα, αυτα που γραφω ειναι πολυ βασικα στοιχεια στατιστικης, καποιος στατιστικολογος θα μπορουσε να μας διαφωτισει περισσοτερο. Αλλα με βαση αυτα, κρινω οτι το κειμενο σου στερειται επιστημονικης λογικης. Δηλαδη ουσιαστικα κατηγορεις τη στατιστικη... επειδη ειναι στατιστικη!! Καλοπροαιρετα σου το λεω αυτο και δεν θελω να στην πω, δεν εισαι υποχρεωμενος να ξερεις ολα αυτα, απλα καλο ειναι να μην μπαινουμε σε χωραφια που δε γνωριζουμε. Διαφοροι τηλεοπτικοι κατα καιρους εκαναν κριτικη στην AGB με παρομοια αντι-επιστημονικα επιχειρηματα μονο και μονο επειδη δεν τους συνεφεραν τα νουμερα που τους εδινε. Και καποιοι οπως ο Λαζοπουλος, σταματησαν τη γκρινια οταν αρχισαν τα νουμερα να τους ευνοουν. Αλλα εμεις ειμαστε απλοι τηλεθεατες, δεν εχουμε λογο να μπαινουμε σε αυτο το τριπακι, ας βλεπουμε ο,τι γουσταρουμε και ας αδιαφορουμε για αυτα τα θεματα που ειναι αρμοδιοτητες των διαφημιστων και των επιτελειων των καναλιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με τον απο πανω.Τωρα να εξηγεις στον καθε ασχετο τι ειναι στατιστικη ειναι χαμενος χρονος (βλεπω και αυτο το ποστ μου αν μην δημοσιευται).Πεταει και ενα "τα συμπερασματα δικα σας" (στο σταρ δουλευεις ?) και νομιζει οτι τεταγωνισε τον κυκλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΛΑ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ AGB ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ AGB.ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΩΣ 4 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΓΚΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΊΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΡΑΚΤΟ ΔΕΙΓΜΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ 12:40 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kala peftw apo ta synefa den hksera oti exoun tosous ligous metrites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:40 pane diavase kana site operas kai ase emas tous asxetous na diavazoume tous tetragwnismenous kyklous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TO THEMA EINAI OTI H ELLADA DEN EXEI 10 EKATOMYRIA KOSMO ALLA PANW APO 11 EKATOMYRIA SYMFWNA ME TI EUROSTAT. KAI ONTOS 2700 METRHTES EINAI LIGOI. DEN XREIAZETAI NA EXEIS VGALEI TO HARVARD GIA NA TO KATALAVEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΓΓΕΛΗΣ:{Μα αυτο ακριβως ειναι το αντικειμενο της επαγωγικης στατιστικης: Να εξαγει συμπερασματα για ενα πληθυσμο εξεταζοντας οχι ολα τα μελη του πληθυσμου αλλα ενα δειγμα.} Ρε φίλε η agb δεν βγάζει συμπέρασμα από ένα δείγμα δηλ. αν είναι τόση οι μετρητές όπως τα λέει ο συντακτης του κειμένου εδώ στην Καστοριά που μένω έχουμε μόνο 3. Είναι αυτό δείγμα για ολόκληρη πόλη;;; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.05 H AGB δινει αποτελεσματα ανα πολη? Δηλαδη εξαγει χωριστα αποτελεσματα για Καστορια? Αν ναι, τοτε σιγουρα 3 αποκωδικοποιητες ειναι λιγοι. Απο ο,τι ξερω ομως δεν κανει αυτο (αν κανω λαθος διορθωστε με): εξαγει ενα πανελλαδικο αποτελεσμα και καποια για επιμερους ομαδες πχ γυναικες - ανδρες, ηλικιες κλπ. Μεσα σε αυτα τα γενικα αποτελεσματα ειναι λογικο η Καστορια να εκπροσωπειται με 3 αποκωδικοποιητες επειδη εχει μικρο πληθυσμο. Αν καθε πολη εκπροσωπειται αναλογικα με τον πληθυσμο της, δηλαδη εφαρμοζεται η κατα στρωματα δειγματοληψια, το αποτελεσμα ειναι εγκυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βαγγέλη σε βλέπω υπερασπίζεσαι με πάθος την agb. Λοιπόν για να τελειώνει η ιστορία επειδή ξέρω πολλά πράματα γύρω από το θέμα πιο πολλά απόα αυτόν που έγραψε το κείμενο.H agb εχει μηχανακια σε 1290 νοικοκυριά τα οποία όλα είναι ελληνικά. Μόνο αν σκεφτούμαι πως στην ΕΛλάδα υπάρχουν 1 εκατ. Αλβανοί και πάρα πολυ ξένοι καταλαβαλινεται πως τα 1290 αυτά νοικοκυριά δεν εκπροσωπούν τη χώρα. Θα μου πεις τα γκαλοπ για τα κομματα πως πεφτουν μέσα;;; Γιατι πολύ απλά στις εκλογές ψηφίζουν μόνο Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Pantws egw thymamai kati martyries apisteftes stin ekpompi toy triantafylopoulou kata ths agb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ THΣ AGB ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΓΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ayto to katesthmeno ths agb prepei kapote na teleiwsei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το κατεστημένο της AGB θα τελειώσει όταν πάψουν να ενδιαφέρουν οι τηλεθεάσεις δηλαδή ποτέ. Επίσης δεν χρειάζονται τα νούμερα για να καταλάβουμε τι πάει καλά, αυτό φαίνεται και από τις συζητήσεις στις παρέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Baggelh esy poy 8ewreis egyra ta apotelesmata. Pos einai dynaton perysi H ZWH THS ALLHS na eixe ypolotera noumera sta neanika apo to radio arvyla;;; Egw den gnwrisa kanenan ma kanenan antra katw apo 40 pou na evlepe ths ZWH kai oute mia gynaika katw ton 30 pou evlepe ZWH. Ante na poume twra tsiraki tou mega einai h agb. EINAI DYNATON STA NEANIKA TO MASTER SEF NA EINAI STA IDIA EPIPEDA ME TO RADIO ARVYLA;;; GELAEI O KOSMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΕ 1:46 ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 35 ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ;;; ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΙΧΑΝ 3ΠΛΑΣΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;; ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΑΠ'ΕΞΩ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΣΤΗΝ AGB ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ Ο ARSENIOS ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. H koryfaia malakia ths agb htan otan eixe champions league kai eixe deixei oti oi perissoteroi antres 15-44 eixan dei polykatoikia. APla den ginetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. File ARSENIE exeis kapoio mail na epikoinwnisw mazi sou 8elw na rwtisw kapoia pramata. Eyxaristw ek ton proterwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε 1.52 δεν μπορώ να μπω σε αυτή την διαδικασία. Πέρσι την ώρα που έπαιζε δεν θα είχε τίποτα καλύτερο να χαζέψεις. Τι να σου πω; Εδώ στην Ελλάδα ό,τι μας κάνει εντύπωση ως αποτέλεσμα το βαφτίζουμε στημένο. Μα όλα στήνονται πια; Αυτή η AGB δεν δραστηριοποιείται μόνο εδώ. Εφαρμόζει τις ίδιες τεχνικές σε πολλά κράτη φαντάζομαι. Οι ξένοι έχουν διαμαρτυρηθεί; Δεν ξέρω. Το ότι έχει πιστοποιηθεί πάντως με ISO, αν μη τι άλλο κάτι δείχνει. Και επίσης κατέληξαν πουθενά οι ανταρσίες του Μάκη και του Λάκη; Κανένα αποτέλεσμα. Τα συγκάλυψαν γιατί έτσι έχουν συμφωνήσει οι καναλάρχες; Τους βολεύει αυτή η κατάσταση όλους; Όλα είναι εικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο πλανητη ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ συνεχιζεται το πανηγυρι.Βγηκε για πρωτη φορα ενας με -στοιχειωδη εστω,ισως γιατι απευθυνεται και σε αναλογο κοινο -ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ομως επιχειρηματα,και βγηκε το καθε ασχετο να λεει για θεωριες συνομωσιας,μεχρι και το αμιμητο οτι μενουν πολλοι Αλβανοι στην Ελλαδα! Τωρα τι να απαντησεις στον ασχετο ; Οτι εδω δεν μιλαμε για δικαιωμα ψηφου-που και αυτο το εχουν καποιοι-αλλα το κατα ποσο αποτελουν μερος ενος δειγματος,τηελοπτικου εν προκειμενω ;
    Την μορφωση μου δεν θα την αποδειξω σε κανενα αασχετο που ξημεροβραδιαζεται εδω για το τι εκανε η Μενεγακη στο 15-44,22-78,24-89,και στα ατομα με iq 0-80 ...
    Οσο για τον συντακτη του ποστ,ειναι απλο.Αν δεν εμπιστευεστε τα νουμερα-για τους χ λογους-μην τα δημοσιευσετε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.Αυτη τη τρελα με τα νουμερα-λες και ειστε στελεχη καναλιων και διαφημιστικων-ποτε δεν την καταλαβα.Ενταξει,πειτε οτι σας αρεσει η Μενεγακη (που εγω δεν την εχω δει σχεδονποτε-εκεινες τις ωρες παντα πηγαινα σχολειο,πανεπιστημιο,ή τωρα δουλευω-οπως κανουν ολοι,εκτος αν εισαι νοικοκυρα,κλινηρης,ανεργος,ή αεργος-τα 3 πρωτα ειναι φυσιολογικα.Εσεις μηπως το 4ο?).Αν μαθετε λοιπον οτι η Μενεγακη εκανε 18 % και ανεβηκε μιση μοναδα απο χτες θα αλλαξει τιποτα στην ζωουλα σας ;
    Αληθεια ως εγκυροι λατρεις της στατιστικης να μας πειτε ποιο δειγμα θεωρειτε ασφαλες..ξερετε ας πουμε πως ολες σχεδον οι εταιρεις δημοσκοπησεων χρησιμοποιουν δειγμα -συνηθως-1000 ατομων ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ;
    Παω να διαβασω ενα μπλογκ για οπερα οπως προτεινε καποιος-μα τι αηδιες ! Αλλα τι να περιμενεις απο ατομα που δεν μπορουν να αρθρωσουν εναν ελαχιστο λογο εμ επιχειρηματα.Αλλα κατι τετοιο θα απαιτουσε κριτικη σκεψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στο πλανητη ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ συνεχιζεται το πανηγυρι.Βγηκε για πρωτη φορα ενας με -στοιχειωδη εστω,ισως γιατι απευθυνεται και σε αναλογο κοινο -ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ομως επιχειρηματα,και βγηκε το καθε ασχετο να λεει για θεωριες συνομωσιας,μεχρι και το αμιμητο οτι μενουν πολλοι Αλβανοι στην Ελλαδα! Τωρα τι να απαντησεις στον ασχετο ; Οτι εδω δεν μιλαμε για δικαιωμα ψηφου-που και αυτο το εχουν καποιοι-αλλα το κατα ποσο αποτελουν μερος ενος δειγματος,τηελοπτικου εν προκειμενω ;
    Την μορφωση μου δεν θα την αποδειξω σε κανενα αασχετο που ξημεροβραδιαζεται εδω για το τι εκανε η Μενεγακη στο 15-44,22-78,24-89,και στα ατομα με iq 0-80 ...
    Οσο για τον συντακτη του ποστ,ειναι απλο.Αν δεν εμπιστευεστε τα νουμερα-για τους χ λογους-μην τα δημοσιευσετε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.Αυτη τη τρελα με τα νουμερα-λες και ειστε στελεχη καναλιων και διαφημιστικων-ποτε δεν την καταλαβα.Ενταξει,πειτε οτι σας αρεσει η Μενεγακη (που εγω δεν την εχω δει σχεδονποτε-εκεινες τις ωρες παντα πηγαινα σχολειο,πανεπιστημιο,ή τωρα δουλευω-οπως κανουν ολοι,εκτος αν εισαι νοικοκυρα,κλινηρης,ανεργος,ή αεργος-τα 3 πρωτα ειναι φυσιολογικα.Εσεις μηπως το 4ο?).Αν μαθετε λοιπον οτι η Μενεγακη εκανε 18 % και ανεβηκε μιση μοναδα απο χτες θα αλλαξει τιποτα στην ζωουλα σας ;
    Αληθεια ως εγκυροι λατρεις της στατιστικης να μας πειτε ποιο δειγμα θεωρειτε ασφαλες..ξερετε ας πουμε πως ολες σχεδον οι εταιρεις δημοσκοπησεων χρησιμοποιουν δειγμα -συνηθως-1000 ατομων ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ;
    Παω να διαβασω ενα μπλογκ για οπερα οπως προτεινε καποιος-μα τι αηδιες ! Αλλα τι να περιμενεις απο ατομα που δεν μπορουν να αρθρωσουν εναν ελαχιστο λογο εμ επιχειρηματα.Αλλα κατι τετοιο θα απαιτουσε κριτικη σκεψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το θέμα είναι φαύλος κύκλος! Υπάρχουν χιλιάδες απορίες με τα νούμερα από όποια οπτική και να το δεις... Πως γίνεται εν έφη 2001 ο παπαδάκης κ η μενεγάκη να κάνουν 50% στον αντ1???? Δηλ δεν υπήρχαν άλλες πρωινές εκπομπές??? Πως γίνεται ο λαζόπουλος το 2004-5 στον άλφα να κάνει 15 κ 18 κ το 2007 να πιάνει 60+?????? Υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια παραδείγματα που πραγματικά δεν μπορούν να εξηγηθούν... Κ αν εξηγηθούν θα νιώσουμε πολύ ηλίθιοι με την εξήγηση που θα δώσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. nai re i zoi tis allis ennoeitai oti eixe icilotera noumera apo to arvilla.kai fetos an epaize apogeuma ta idia tha eixe.edo tora me antagonismo xtipaei sta neanika to ligotero 25.apla oi arvila pigan se mi antagonistiki ora giafto epiasan.itan kai live.itan kai ligo prin to dnt.kai gnorizo polla attoma katw twn 30 pou protimousan tin zoi tis allis apo ton kathisterimeno 40xrono efivo.kali i arvila alla ta idia kai ta idia.idioi me ton lazopoulo.aristeroi me dexia tsepi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. a kai kati allo pos ginetai i vera sto dexi na xtipa 35 eno i edem 50 eno den vlepetai.pos einai dinaton opote paizei menegaki na kanoun noumera ta mesimeriana eno stin ora tis na min exei tiletheasi eno me tin skorda simvainei to antitheto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
    Οικογενειακές ιστορίες 12,2% (15,3%)
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
    Οικογενειακές ιστορίες 13,1% (19,3%)
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
    Οικογενειακές ιστορίες 12,7% (14,1%)
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
    Οικογενειακές ιστορίες 15,5% (22,7%)

    ΠΗΓΗ:EΝΗΜΕΡΩΣΗ 24
    ΣΧΟΛΙΟ:ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ALPHA EINAI MIA XAΡΑ.ΟΥΤΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ 22,7% ΣΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το γράφω και Πιο πάνω το ξαναλέω αυτο Θέμα και αυτή η συζήτηση είναι φαύλος κύκλος...! Στο θέμα γούστου δεν μπορείς να πεις τίποτα! Τέλος ο καθένας βλέπει και OXI κοιτάζει ότι θέλει!! Αλλά στο θέμα συνήθειες μπορουμε να πούμε πάρα πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 2.47...akoma den pisteuw pws einai h9opoioi...pou tous vrikan???Den 3erw kanenan tous!!!Kalo cou 3ymerwma!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. oi oikogeneiakes istories einai apo tis pio kseftilismenes ekpompes pou exei o alpha kai genika i tileorasi aporw poso pio katw thelei na ftasei o alpha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. διαβαζοντας ολα τα μηνυματα πιο πανω καταλαβα οτι η μενεγακη ειναι σημειο αναφορας τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. To deigma den eine ka8olou antiprospreftiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ola auta ta kserame... 2 lyseis yparxoun... i den ksanakoitame noumera, i ta koitame kserontas tin alitheia kai symvivazomenoi me tin pragmatikotita...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. παντα υπαρχει το σταιστικο λαθος απο 2-4 εως μοναδες περιπου
    Για αυτο οταν οι διαφορες ειναι μικρες δεν ειναι αξιοπιστο το απο τελεσμα (οταν μιλαμε για 2-3 μοναδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !