Την ερχόμενη σεζόν με σειρα στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια

12
Θα είναι στο οπλοστάσιο του ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να απογειώνει το σενάριο και να ετοιμάζεται εκτός από το Dancing with the stars 2 να  είναικαι στην μυθοπλασία του καναλιού. Μαζί της σε ένα ιδιαίτερο ερωτικό τρίγωνο θα βρεθούν -εκτός απροόπτου- ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Πέτρος Λαγούτης.
Το στόρι ξεκινά όταν η ηρωίδα της ιστορίας μας, η οποία έργάζεται ως δικηγόρος σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, δέχεται πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, που επίσης εργάζεται ως δικηγόρος στην ίδια εταιρεία. Η κοπέλα, βέβαια, δεν θυμίζει τίποτα την κλασική γυναίκα που έχει ως όνειρό της να κάνει μια μεγάλη οικογένεια, καθώς εργάζεται σκληρά και για πολλά χρόνια με κύριο στόχο της να γίνει συνέταιρος στη φίρμα και να πετύχει στη δουλειά της.
Γιαυτό η πρόταση γάμου έρχεται ως...κεραυνός εν αιθρία στη ζωή της...Εκεινη σκέπτεται την πρόταση, η οποία συνοδεύεται από έναν σημαντικό όρο : Για να παντρευτούν, θα πρέπει εκείνη να σταματήσει να εργάζεται στην εταιρεία και γενικώς να απέχει από κάθε εργασία προκειμένου να αφοσιωθεί 100% στο σύζυγό της -δηλαδή εκείνον- και στην οικογένεια που θα κάνουν. Εκείνη, το σκέφτεται, το ξανασκέφτεται και τελικά αποφασίζει να το κάνει το βήμα και να θυσιάσει την καριέρα της προς χάρη της οικογένειας....

Χαρούμενη, αποφασίζει να του ανακοινώσει την αποφασή της και μπαίνει χωρίς να χτυπήσει στο γραφείο του...Και αυτό που βλέπει εκείνη τη στιγμή ξεπερνά την πιο μεγάλη φαντασία της : Ο αγαπημένος της να φιλιέται ηδυπαθώς με μια από τις γραμματείς της εταιρείας...Οπως καταλαβαίνετε, κάτι τέτοιες στιγμές, το μυαλό του ανθρώπου παίρνει ανάποδες στροφές...Δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπος ο οποίος λίγες ημέρες πριν της έκανε πρόταση γάμου, φιλιέται με άλλη γυναίκα. Βγαίνει από το γραφείο, αποφασισμένη να κάνει ό,τι θα έκανε ένας άνδρας : Βάζει σε ένα μεγάλο μπολ χαρτάκια και κάθε ημέρα που περνά τραβά και από ένα, προκειμένου να \'\'εξιλεωθεί\'\' γιαυτό που είδε. Ετσι, αρχίζει να φέρεται σαν άνδρας σε διάφορα θέματα όπως π.χ στις σχέσεις καθώς δεν διστάζει να κάνει οne night stand με έναν άγνωστο και να μην τον ξαναδει όπως θα έκανε ένας άνδρας. Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο όταν στην εταιρεία έρχεται ένας νέος και ωραίος δικηγόρος, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί ένα ιδιαίτερο τρίγωνο ανάμεσα σε εκείνη, τον πρώην και εκείνον που θέλει να γίνει

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Thn erxomenh sezon poios zei kai poios pe9ainei....xa0xa0xa0xa0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Egw nomizw oti 8a paei aklafth h seira opws kai to kleidi tou paradeisou. Epishs den mporw na katalavw giati den menei sthn parousiash kai 8elei na thn fame sthn mapa kai san h8opoio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. signomi alla to senario tis siras ine poli prototypo kai den aksizei na paei asxima..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Makrypoulia 8a to kapsei me to na einai pantou.....Se kinhmatografo ekpompes, periodika, modeling kai 8eatro klp!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.21 Nomizw oti to 3erei kai h idia kai den thn endiaferei kai toso arkei ta Fragka na peftoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελεος με τη Μακρυπουλια που μας επιβαλλεται απο παντου. τη βαρεθηκαμε. υπαρχουν σαφως πιο ταλαντουχες και πολυ πιο σοβαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιβαλλεται απο παντου;στην τηλεοραση θα την δουμε στο dwts μονο και την επομνη χρονια σε νεα σειρα του αντ1. Κι εδω που τα λεμε γιατι οχι ακομα κι αν επιβαλλεται οπως λες τοσοι και τοσοι βγαινουν εδω και χρονια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι γιατι? Εγω προσωπικα δεν αντεχω την φατσα της μου φερνει αναγουλες. Σαν ηθοποιος πρωταγωνιστρια δεν εχει κανει ουτε μια επιτυχια και γιατι νομιζει οτι ειναι η σουπερσταρ που δεν ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. einai omos gkomenara..mono pou exei adinatiseipoli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !