Νίκος Μουτσινάς:Το infotainment είναι σαν να μου κάνουν ζάπινγκ χωρίς να θέλω

7
Στην κάμερα της εκπομπής «Κους Κους» μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος με το γνωστό του καυστικό χιούμορ σχολίασε τα τεκταινόμενα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
 «Η Τατιάνα δείχνει να περνάει καλά και να αισθάνεται άνετα στο Star», είπε ο παρουσιαστής σχολιάζοντας τη μεταγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι της Κηφισιάς, ενώ σχετικά με το γεγονός ότι ένα παντρεμένο ζευγάρι (ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά) ανέλαβαν το πρωινό του Mega, ο Νίκος σχολίασε: «Δεν με ιντριγκάρει αυτό. Ε, και; Τι με νοιάζει που ζουν μαζί;».
 Του ζητήθηκε ακόμα η γνώμη του σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον πρώην συνεργάτη του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, να έχει πείσει (λόγω των φιλικών του σχέσεων με τον Γιάννη Λάτσιο) τον ΑΝΤ1 να δώσει την παρουσίαση του «Top Chef» στη Νάντια Μπουλέ: «Λίγο να συγκεντρωθούμε, γιατί μιλάμε για τηλεόραση. "Αν μπορείς, πάρε την κοπέλα μου να κάνει εκπομπή;"», απάντησε σαρκαστικά.....

 Τέλος, σχετικά με την τάση του infotainment, ο παρουσιαστής του «Δέστε Τους» δήλωσε: «Δεν μου αρέσει με το ίδιο μίξερ που χτυπάω το φραπέ, να χτυπήσω και την μπεσαμέλ. Το infotainment είναι σαν να μου κάνουν ζάπινγκ χωρίς να θέλω».

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μιλανε ολοι μιλανε και οι...
    ασε ρε μαιντανε καλλιαρντοτιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω το δεστε τους, ειναι ατοφια ψυχαγωγια, ειναι αυτο που ελειπε απο την Ελληνικη τηλεοραση, ειναι αυτο το οποιο μας καθηλωνει στους δεκτες, και ως δια μαγειας μας αποσπα απ'την αλλοτε ακατανικητη επιθυμια μας για αλλαγη καναλιου και ζαπινγκ..
    ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΟΥΤΣΙΝΑ. Μονο αυτο θα πω. Μιλανε ολοι, μιλαει κ ο καθε αχρηστος τηλεοπτικα. Ο σαρκασμος σου θα σε φαει, και η καμουφλαρισμενη κακια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουστ ρε Μουτσινα, που εχεις και αποψη για ολα χαμενε
    απο σποντα εισαι στη TV, αχρηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελέος με αυτόν!
    Βλέπω και τι σοβαρή εκπομπή κάνει...
    Η κακία του θα τον ΦΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε ο ίδιος δεν έχει καταλάβει γτ υπάρχει στην τηλεόραση. Αλλά σου λέει τόσοι μαλάκες μαιντανοί βγαίνουν ας βγω κι εγώ μην μείνω πίσω στην παπαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ama einai o moutsinas maintanos tote h manwlidou ti einai ??? mporeite na apanthsete??? mia xara ta leei giati ksafnika vghkan oloi kai kanoun infotainment kai sto katw-katw thn gnwmh tou eipe... eseis dhladh thewreite to prwino mou infotainment ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !