Η Ζαρίφη και πάλι στον "Καφέ";

4
Με επίσημη ανακοίνωση του ο Alpha, επιβεβαίωσε τις φήμες την τελευταίων μηνώς που ήθελαν την Κατερίνα Ζαρίφη να επιστρέφει στην τηλεόραση, μέσα απο το εβδομαδιαιο παιχνίδι του σταθμού "Λες και  το ξερες".
Μετά από μία (μισή για την ακρίβεια) όχι και τόσο επιτυχημένη σεζόν στο τιμόνι του Πρωινού Καφέ με τον Νίκο Μουτσινά και μετά ένα χρόνο απουσίας απο τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Κατερίνα Ζαρίφη επιστρέφει και πάλι στον Alpha. Στο κανάλι με το οποίο για πολλά χρόνια συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη. Και ρωτάω εγώ...Μήπως δούμε τελικά φέτος την Ελένη, την Κατερίνα και το Νίκο στο πλατό της ίδια εκπομπής; Γιατί είναι (σχεδόν) σίγουρο πως η Ελένη μέσα στη σεζόν που μας έρχεται, θα έχει καλεσμένους τους συντελεστές της νέας κωμικής εκπομπής.
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, πως άν κάτι τέτοιο συμβεί, τα μηχανάκια της AGB θα ανάψουν κόκκινο...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ??.Η ΕΛΕΝΗ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΈΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΤΕ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΣΟ ΛΕΕΙ Η ΖΑΡΙΦΗ.ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΤΕ ΣΙΝΕΜΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τιποτα δεν παει στον καφε σιγα μην την καλεσει η ελενη.Ο πατερας της ζαριφη της εσυρε ενα σωρο κακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελενη ειχε πει καποτε στο Θεμο οτι με τη Ζαρειφη θα ξαναβρεθουν ως καλεσμενες σε εκπομπη. Αρα δεν αποκλειεται να την καλεσει. Μπορει να την πειραξε τοτε που εφυγε αλλα περισσοτερο την πειραξε αυτο που εκανε η Αργυρω παρα η Ζαρειφη. Τουλαχιστον αυτη δεκτηκε να παει απεναντι με προαγωγη και οχι για να κανει το ιδιο ακριβως πραγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οτι στραβαρα οτι τυφλα και οι δυο μια χαρα τα καταφεραν.Σαν δεν ντρεπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !