Φήμες για Στάη και Mega!

0
Με την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το MEGA έμεινε κενή η θέση της παρουσίασης στο
καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών του.
Ενός δελτίου που επί σειρά ετών βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης και αποτελεί τη «ναυαρχίδα» του ενημερωτικού τους τομέα. Σίγουρα λοιπόν τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων επιθυμούν το δελτίο τους να κερδίσει την επόμενη σεζόν τις χαμένες τηλεθεάσεις.

Τις τελευταίες μέρες το δελτίο ειδήσεων παρουσιάζει ο Νίκος Στραβελάκης, ενώ παράλληλα ακούγονται διάφορα ονόματα για την καινούργια σεζόν. Το πιο… ηχηρό από αυτά είναι της Έλλης Στάη που, σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, δέχτηκε ήδη πρόταση να αναλάβει την επόμενη σεζόν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, όχι μόνο δεν έχει γίνει καμία πρόταση, αλλά ούτε καν επαφή με τη γνωστή δημοσιογράφο. Μιλώντας μάλιστα με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος της Έλλης Στάη μου διέψευσαν κατηγορηματικά τη φημολογία λέγοντάς μου ότι δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από το MEGA με τη δημοσιογράφο, τονίζοντάς μου όμως, ότι δεν μπορεί να γνωρίζουν αν το όνομά της έχει συζητηθεί στο κανάλι της Μεσογείων.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι στο κανάλι της Μεσογείων αναζητούν το πρόσωπο που θα πάρει το «τιμόνι» του δελτίου τους με σκοπό να το βγάλει και πάλι μπροστά στην κούρσα της τηλεθέασης. Για αυτό και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο MEGA τόσο στο ύφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους, όσο και στα πρόσωπα εμπρός, αλλά και πίσω από τις κάμερες!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !