ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ποια...Στάη?Μήπως έρχεται η σύζυγος στο Megάλο δελτίο?

Χρηστος Γ
0
Η πρώην έφυγε,η νυν έρχεται? Πανικός φημών & διεργασιών για το δελτίο του Μεγάλου Καναλιού,υπόθεση η οποία 'πρέπει' να κλείσει πολύ σύντομα για τους εκδότες.Παρά την έντονη διαρροή περί προχωρημένων συζητήσεων με την Ελλη Στάη (επιλογή καταδικαστική κατά τη γνώμη μου),ο διευθυντής Χρ. Παναγιωτόπουλος...παλεύει να χωρέσει στο κάδρο τη νυν σύζυγο Λίνα Δρούγκα. Δυνατά παίζουν τα ονόματα των Δουκακάρου, Σαράφογλου, ενώ μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες για τον Δ.Στραβελάκη.
Το διοικητικό συμβούλιο παλαντζάρει μεταξύ της επιβεβλημένης ανανέωσης και της ανάγκης για μνημονιακή χειραφέτηση,κάτι που πέτυχε ο Ant1 χωρίς να απέχει σε τίποτα πολιτικά από ένα τυπικό τροικανικό δελτίο.
ΥΓ:Οι ψυχραιμότεροι (και μυημένοι mediakά στο σταθμό) συνιστούν ψυχραιμία αυτές τις ημέρες στους εκδότες,οι οποίοι-μάλλον έδωσαν υπέρ του δέοντος- σημασία στο όνομα του παρουσιαστή.Το περιβάλλον του Παναγιωτόπουλου παραθέτει το ισχυρό επιχείρημα του lead in,καθώς οι τηλεθεατές έχουν απαξιώσει πλήρως τα δελτία.Μόλις η 'Προδοσία' έπιασε 20άρια,το δελτίο του Star πέρναγε συχνά τον Ant1.Μόλις η Χούκλη έχασε το διπλάσιο (από του Mega) lead in πέρασε 2η...Μήπως αυτό το άλλοθι επικαλείται ξαφνικά ο διευθυντής για να...ανελίξει την (κατά τα άλλα αξιόλογη) μη εμπορική σύζυγο....? ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Θυμηθείτε το...
Darwin. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !