Η Μαρία Σολωμού επιστρέφει με την Ελληνίδα «Μάνα Χ ουρανού»!

0
Στις 20 Αυγούστου θα αρχίσουν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του Mega « Μάνα Χ
ουρανού», η πρεμιέρα της οποίας έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο. Ο σεναριογράφος του παλιού και πολύ πετυχημένου σίριαλ «Singles» Γιώργος Φειδάς εμπνέεται τούτη τη φορά από την Ελληνίδα μάνα που καλείται να παίξει χιλιάδες ρόλους στην καθημερινότητά της και να γίνει μια υπερ-ηρωίδα. Η Μαρία Σολωμού -καλή φίλη του σεναριογράφου και «μούσα» του- δέχτηκε ύστερα από δύο χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη να γίνει ξανά η πρωταγωνίστριά του.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί μια δοτική σύζυγο, τρυφερή μητέρα, καλή νοικοκυρά και φιλότιμη επαγγελματία που θα ήθελε να τα κάνει όλα τέλεια, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Διότι απλούστατα για να γίνουν όλα άψογα χρειάζεται κι ένα χέρι βοήθειας από τον άντρα της, που θα τον υποδυθεί ο Τάσος Γιαννόπουλος. Εκείνος όμως είναι απλά στον... κόσμο του.

Η έκπληξη

Η έκπληξη της σειράς είναι ότι την αδερφή της Σολωμού θα υποδυθεί η Βάσω Λασκαράκη. Η γλυκιά ηθοποιός επιστρέφει στην TV μετά τα «Κλεμμένα όνειρα» και θα ενσαρκώσει τη μητέρα ενός μικρού παιδιού, η οποία όμως δεν είναι η κλασική μαμά, όπως η αδερφή της. Στον αντίποδα της Μαρίας Σολωμού, που προσπαθεί να συνετίσει τη 17χρόνη κόρη της και τον ατίθασο, πεισματάρη γιο της, η αδερφή της έχει πιο χαλαρή σχέση με τα πιτσιρίκια. Ετσι η Μαρία Σολωμού -πέρα από τους εφήβους της οικογενείας- έχει να τιθασεύσει και μια αιθεροβάμονα αδερφή που της κάνει τη ζωή πατίνι.

Το ενδιαφέρον στην παραγωγή είναι ότι θα υπάρχουν εμβόλιμες σκηνές κινουμένων σχεδίων. Δηλαδή όταν η Μαρία Σολωμού θα νιώθει ότι... πνίγεται και δεν προλαβαίνει να τα καταφέρει όλα, θα φαντάζεται ότι μεταμορφώνεται σε Λάρα Κροφτ και σε βιονική γυναίκα που με πέντε ακροβατικά θα βάζει τα πάντα και τους πάντες στη θέση τους.

Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !