Εξωτικά γυρίσματα στο Πουκέτ και σασπένς στο «Μπρούσκο»

Nessun Dorma
0

Απολαμβάνουν το... Μπρούσκο τους σε έναν εξωτικό παράδεισο. Εκτός συνόρων βρίσκεται το διάστημα αυτό το βασικό καστ και το συνεργείο της σειράς του ΑΝΤ1. Δώδεκα ώρες με το αεροπλάνο και προσγειώθηκαν στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης Μπανγκόκ, μέσω Ντουμπάι. Από εκεί πήραν άλλη πτήση και «πέταξαν» για το εξωτικό νησί Πουκέτ. Από τις 17 Ιουλίου βρίσκονται σε εντατικά γυρίσματα εκεί οι σκηνοθέτες της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» Ανδρέας Γεωργίου και Σταμάτης Τσάμης, καθώς και οι ηθοποιοί Ελένη Βαΐτσου, Θεοχάρης Ιωαννίδης. Στο τέλος του μήνα αναμένεται να φτάσουν στην Κύπρο και την Ελλάδα. Το κανάλι του Αμαρουσίου ενέκρινε το μακρινό ταξίδι στην Ασία θέλοντας να κάνει δυναμική έναρξη στα νέα επεισόδια του δημοφιλούς σίριαλ της Βάνας Δημητρίου.


Εκπλήξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ειδυλλιακό Πουκέτ έχουν επιλέξει για ταξίδι του μέλιτος ο Αχιλλέας (Ανδρέας Γεωργίου) και η Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου)μετά τον γάμο τους στην Κύπρο. Ομως αυτό το ταξίδι θα κρύβει κάποιες άσχημες εκπλήξεις για το ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς κάποιοι από το παρελθόν τους θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μην περάσουν και τόσο όμορφα. Οπως ενημερωθήκαμε από στελέχη του καναλιού, στο Πουκέτ έχουν πάει για διακοπές και στενοί φίλοι των σκηνοθετών, που ήθελαν να ταξιδέψουν μαζί τους. Ετσι έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη παρέα από την Ελλάδα και την Κύπρο, που συνδυάζει δουλειά και διακοπές ταυτόχρονα.


Πάντως το βασικό ζευγάρι πρωταγωνιστών απολαμβάνει όλα τα θετικά του επαγγέλματος. Ηδη έκανε βόλτα με ελέφαντες μέσα στο τροπικό δάσος, ράφτινγκ σε ποταμό, επισκέφτηκε ναούς, παραδοσιακά ρεστοράν και γεύτηκε απολαυστικά πιάτα της ταϊλανδέζικης κουζίνας, παρακολούθησε τοπικούς χορούς, ενώ απόλαυσε κι εκπληκτικές τεχνικές μασάζ. Εικόνες μυστηρίου και Ανατολής θα γεμίσουν τις οθόνες μας αλλά και μπόλικο σασπένς, καθώς οι ξένοιαστες μέρες στο Πουκέτ δεν θα διαρκέσουν και πολύ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά πριν από λίγες ημέρες πουλήθηκε στην Ουκρανία.

espressonews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !