Κατερίνα Στανίση: ΄΄Δεν ήταν εύκολη η συνεργασία μου με την Ρίτα Σακελαρίου, ήταν υποχρεωτική΄΄

Unknown
0
Είναι μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της γενιάς της και μέχρι πριν λίγο καιρό την απολαμβάναμε στο J2US σε ρόλο «προπονήτριας». Η Κατερίνα Στανίση έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις διάφορες αναποδιές που είχε στη ζωή της, πάντα όμως αισιόδοξη και δυνατή.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό Down Town, μίλησε για τις συνεργασίες της, αποκαλύπτοντας ότι για κάποιες έχει μετανιώσει: «Ναι, για πολλές. Δεν ήταν όλες άψογες. Κάποιες ήταν καλές, κάποιες άσχημες, ανάποδες, κάποιες άλλες υποχρεωτικές. Τα έχω ζήσει όλα! Όλα όμως. Η καλύτερή μου συνεργασία ήταν με τον Καζαντζίδη. Δεν έχω γνωρίσει πιο απλό και πιο καλό άνθρωπο. Ακομπλεξάριστος. Ήταν αυτός που ήταν κι όμως δεν ήταν καβαλημένος. Πάντοτε σεμνός και ταπεινός.», αποκάλυψε στον Αλέξανδρο Πρίφτη.
Όσο για τη συνεργασία της με την πρώην πεθερά της, την Ρίτα Σακελαρίου ηΚατερίνα Στανίση εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν εύκολη: «Όχι, σίγουρα όχι. Αλλά ήταν υποχρεωτική. Εκεί ήταν κι άλλα θέματα στη μέση. Μπλέχτηκαν τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά. Ένα από τα δύο θα χάλαγε, όπως και έγινε. Αλλά δεν θέλω να μιλάω άλλο γι’ αυτό το θέμα».

Peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !