Αυτά είναι τα νυχτερινά μουσικά σχήματα του χειμώνα!

1
Μπορεί να είμαστε ακόμα στα μέσα του καλοκαιριού, ωστόσο τα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας ήδη «κλειδώνουν» το ένα μετά το άλλο. Οι συνεργασίες που θα γίνουν έχουν ενδιαφέρον και, αδιαμφισβήτητα οι επιλογές που έχει το κοινό είναι πολλές. Σύμφωνα με το Peoplegreece.com και την Κάλλια Καρτσάκη τα νυχτερινά σχήματα έχουν ώς εξής:

Αντώνης Ρέμος-Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από την σύμπραξή τους στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου της Πειραιώς 130. Έτσι, φέτος, οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά και πάλι στο Pantheon. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η πιθανότητα της παρουσίας ενός ακόμα μεγάλου γυναικείου ονόματος.

Δέσποινα Βανδή-Νίκος Οικονομόπουλος
Έπειτα από μια γεμάτη επαγγελματικά χρονιά, η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει δριμύτερη στην αθηναϊκή νύχτα, όπου θα συναντηθεί επί σκηνής με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever. Πιθανότατα, θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και θα έχουν μαζί τους τη Demy, τους Boys & Noise και τον ράπερ Mike.

Καίτη Γαρμπή-Νατάσα Θεοδωρίδου-Πέγκυ Ζήνα
Η συνεργασία των τριών γυναικών οριστικοποιήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση για την καλλιτεχνική σύμπραξη έγινε μέσω του fan club της Καίτης Γαρμπή, το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιερά Οδός θα είναι το «σπίτι» που θα στεγάσει το σχήμα.

Πάολα
Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, στο Fantasia. Ωστόσο, βρίσκεται σε συζητήσεις σχετικά με το ποιον καλλιτέχνη θα συνυπάρξει.

Βασίλης Καρράς-Στέλιος Ρόκκος
Ξεκίνησαν να συνεργάζονται από τον περασμένο Μάιο σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Αποφάσισαν να συνεχίσουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους και στη πρωτεύουσα στο Έναστρον. Οι δύο άνδρες επισφράγισαν τη δυνατή τους χημεία με ένα ντουέτο, με τίτλο Δύο κουβέντες αντρικιές.

Νίκος Βέρτης-Ελένη Φουρέιρα
Στο Κέντρο Αθηνών θα βρίσκεται ο λαϊκός ερμηνευτής και η sexy τραγουδίστρια. Σίγουρα η συνεργασία τους θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού θα τους δούμε για πρώτη φορά να συνυπάρχουν επί σκηνής. Στο σχήμα αναμένεται να προστεθεί και ο Νίνο.

Κωνσταντίνος Αργυρός-Κώστας Μαρτάκης-Χριστίνα Σάλτη
Το Posidonio θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του από 29 Αυγούστου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να συνεχίζει να ηγείται του σχήματος και να τον πλαισιώνουν ο Κώστας Μαρτάκης και η Χριστίνα Σάλτη, που θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα.

Πασχάλης Τερζής-Χρύσπα
Πολλοί επιχειρηματίες «πολιορκούν» τον μεγάλο ερμηνευτή, προκειμένου να επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα, μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τις πίστες. Μία πρόταση, που ακούγεται ότι του έχει γίνει, είναι να βρίσκεται στη σκηνή του Acro με τη Χρύσπα.

Πάνος Κιάμος-Stan-Ελένη Χατζίδου
To Club 22 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης θα «χωριστεί» σε δύο μαγαζιά. Το ένα θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και το άλλο στο ισόγειο. Στο πρώτο θα βρίσκεται ο Πάνος Κιάμος με τον Stan, ενώ σε αυτό το σχήμα συζητάει και η Ελένη Χατζίδου και η Στέλλα Καλλή. Στο δεύτερο, γίνονταν συζητήσεις να συνεργαστούν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης, ωστόσο φαίνεται πως οδηγήθηκαν στο κενό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος θα βρίσκεται με την Έλλη Κοκκίνου στο Gotham, σχήμα στο οποίο αναμένεται να προστεθεί και η Ελένη Χατζίδου, αν δεν «κλείσει» τελικά με τον Πάνο Κιάμο.

Σάκης Αρσενίου-Κυριάκος Κυανός-Τζωρτζίνα Νικάκη
Στο Caramela θα συνεχίσει το ίδιο σχήμα, όπως ανακοίνωσε η νεαρή τραγουδίστρια στο «Happy Day».

Την Άννα Βίσση, τον Σάκη Ρουβά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα τους δούμε σε ρόλους ηθοποιών, αφού στα σχέδιά τους είναι να συμμετάσχουν σε θεατρικές παραστάσεις ή μιούζικαλ. Όσο για τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα, όπως ο Νότης Σφακιανάκης και ο Γιάννης Πλούταρχος; Βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για το πουν θα βρίσκονται τον χειμώνα.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !