Η Air Algerie έχασε την επαφή με ένα αεροπλάνο

Λευτέρης Προβιάς
0
Η αλγερινή αεροπορική εταιρεία Air Algerie ανακοίνωσε πως έχασε σήμερα την επαφή με ένα από τα αεροσκάφη της 50 λεπτά μετά την απογείωσή του από την Ουαγκαντούγκου της Μπουρκίνα Φάσο.
"Οι υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επαφή με ένα αεροπλάνο της Air Algerie, το οποίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ουαγκαντούγκου-Αλγέρι, 50 λεπτά της ώρας μετά την απογείωσή του", ανακοίνωσε η αλγερινή αεροπορική εταιρεία, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων APS.
"Η Air Algerie ενημερώνει πως οι υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας είχαν την τελευταία επαφή με την πτήση AH 5017 που εξασφαλίζει τη σύνδεση Ουαγκαντούγκου-Αλγερίου σήμερα 24 Ιουλίου στη 1:55 ώρα Γκρίνουιτς, δηλαδή 50 λεπτά μετά την απογείωσή της", διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
Η εταιρεία έχει θέσει σε εφαρμογή "σχέδιο έκτακτης ανάγκης", σύμφωνα πάντα με το κείμενο της ανακοίνωσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία το αεροπλάνο ήταν ναυλωμένο από την ιδιωτική ισπανική εταιρεία Swiftair.
Όπως αναφέρεται στον ιστότοπό της, η Air Algerie εξασφαλίζει τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως προς και από την Ουαγκαντούγκου, εκ των οποίων μία σήμερα η οποία αναχωρεί από την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο.
To αεροπλάνο πετούσε πάνω από την Αφρική, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, ενώ οι αρχές έχουν σημάνει συναγερμό προκειμένου να εντοπιστεί άμεσα και να αποκατασταθεί η επικοινωνία.
Ελπίδα όλων είναι ασφαλώς να μην πρόκειται για μια νέα αεροπορική τραγωδία, μια ημέρα μετά την συντριβή αεροσκάφους στην Ταϊβάν και σχεδόν μια εβδομάδα μετά από την πτώση του μοιραίου Boeing στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για την πτήση AH5017 και όπως μεταδίδουν τα αλγερινά μέσα ενημέρωσης στο αεροσκάφος επέβαιναν 110 άτομα και 6 άτομα πλήρωμα.

Newsbomb

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !