Ακατάλληλες με ρεκόρ οι «50 αποχρώσεις του Γκρι»

0
Σε αντίθεση με την αργή, βασανιστική σεξουαλική τακτική του σαδιστή ήρωα Κρίστιαν Γκρέι, το πρώτο βίντεο με αποσπάσματα από την ταινία «50 αποχρώσεις του Γκρι» διαδόθηκε με ταχύτατους ρυθμούς στο Ιντερνετ.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος του μάρκετινγκ της ταινίας που διέθεσε πρόσφατα το αισθησιακό τρέιλερ με τα πρώτα «καυτά» αποσπάσματα.

Μετρώντας μόλις λίγες ημέρες από την πρώτη κυκλοφορία του, το τρέιλερ κατέχει ήδη το ρεκόρ με τα περισσότερα views μέσα στο 2014, αφού κατόρθωσε να συγκεντρώσει 36,4 εκατομμύρια χτυπήματα σε μια μόνο εβδομάδα.

Επιπλέον, είναι και το πιο δημοφιλές της χρονιάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού μέσα σε 24 ώρες είχε συγκεντρώσει 1, 2 εκατομμύρια like, share και σχόλια στο Facebook. Το βίντεο, που κρίθηκε φυσικά «αυστηρώς ακατάλληλο», προκαλώντας επιπλέον αναρτήσεις και ποταμούς σχολίων, είναι το πρώτο βήμα της καμπάνιας της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2015, ώστε να συμπέσει με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ετσι η πορεία του «50 shades of Grey» προς τις αίθουσες πρόκειται να μας απασχολήσει ίσως περισσότερο από την ίδια την ταινία, καθώς μια ολόκληρη βιομηχανία βασισμένη στον κόσμο του Γκρέι έχει ξεκινήσει να «πουλάει» με δόλωμα το σεξ.

Σέξι εσώρουχα και ερωτικά αξεσουάρ, μια συλλογή με κρασιά αλλά και συνταγές βασισμένες στις συνήθειες των ηρώων της ταινίας είναι μερικά από τα διαφημιστικά κόλπα που δημιουργήθηκαν για να κρατήσουν σε εγρήγορση το κοινό μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της.
 
e-go.gr/cinemag

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !