Just the two of us: η απώλεια της αξιοπιστίας του άλλοτε κολοσσού της ψυχαγωγίας

0
Το μοναδικο σόου του Mega,ξεκίνησε με μία λαμπερή και πολυσυζητημένη παρουσιάστρια, έναν μουσικοσυνθέτη απο τους καλύτερους του είδους του στην κριτική επιτροπή, και μια δυνατή ομάδα παιχτών, ο καθένας εξ'αυτών γνωστός και επιτυχημένος στον χώρο του. Στην αναζήτηση των άλλων δυο προσώπων που θα στελέχωναν την κριτική επιτροπή υπήρξε μια σωρεία ονομάτων απο την μικρά πλην τίμια ελληνική showbiz,τα οποία ουδεμία σχέση είχαν με την πραγματικότητα.
Τελικά η λύση βρέθηκε στην Ρούλα Κορομηλά,την πρώτη διδάξασα του είδους των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών και των μεγάλων βραδινών σόου,και στον Δημήτρη Αρβανίτη,σκηνοθέτη των μεγαλύτερων επιτυχιων του Mega,όπως η Ζωή της  Άλλης και τα Κλεμμένα Όνειρα.

Με μία εβδομάδα αναβολή των σόου τελικα άναψε τους προβολείς και η Ζέτα Μακρυπούλια είπε την πρώτη καλησπέρα στο κοινό.Η εικόνα απογοήτευσε απο το πρώτο μόλις πλάνο: κακός φωτισμός,αχανές πλατό,μακρινά πλάνα,προβλήματα στον ήχο όσον αφορά τα τεχνικά μέρη.
Στα θετικά της βραδίας,η ψύχραιμη και ανθρώπινη Ζέτα,που δεν ήταν μια στημένη κούκλα βιτρίνας αλλά μια παρουσιάστρια που μπορούσε να στηθεί με δυσμενείς συνθήκες.

Με των πάροδο των επεισοδίων τα τεχνικά προβλήματα διορθώθηκαν αρκετά και πάλι όμως υπήρχαν.Η αρχικά ασυντόνιστικη και ασυνδύαστη κριτική επιτροπή φαίνεται να χαλαρώνει και να αποκτά μεγαλύτερη οικειότητα,ενώ οι παίχτες κάνουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου το κοινό να λάβει ένα άριστο αποτέλεσμα.

Παρ'όλη τη βελτιωμένη εικόνα που δημιούργησε η παραγωγή και η σκληρή προσπάθεια των συμμετεχώντων,οι πίνακες της AGB δεν ήταν τόσο γενναιόδωροι μαζί του. Η τηλεθέαση με το ζόρι έφτανε στο 30% σε μία μέρα προβολής όπου ουσιαστικά δεν υπήρχε ανταγωνισμός, μέχρι την είσοδο της σειράς-φαινόμενο πια του Alpha Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.

Το τηλεοπτικό κοινό δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο σόου,παρ'όλη την διαφήμιση γύρω απο το ονομά του. Λίγο τα τεχνικά προβλήματα,λίγο η κριτική επιτροπή που αποτελούσε μια τετριμένη στο είδος της,λίγο τα λαμπερά και εντυπωσιακά σόου του αντίπαλου δέοντος Ant1,που είχαν θέσει την πήχη πολύ ψηλά,η δεύτερη εκδοχή του Just the two of us αποδείχθηκε απογοητευτική. Βγήκε στις οθόνες μας βιαστικά,με προχειρότητα και με σκοπό να απασχολήσει πρόσωπα που είχαν συζητήσει με τον σταθμό για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.
Όπως και να'χει,με την προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής,το Mega απέδειξε περίτρανα πως υστερεί στον τομέα αυτο και χρειάζεται να διανύσει ακόμα πολλά χιλιόμετρα για να βελτιωθεί,εν'όψει μάλιστα και των νέων αντίστοιχων σόου που ετοιμάζει,αλλά και πως οι τηλεθεατές πλέον μπορούν να διακρίνουν την προχειρότητα από την καλή προετοιμασία,την καλή από την κακή αισθητική.

Αγγελος Χατζηδάκης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !