Ανασχηματισμός στα κανάλια!

1
Ενα μεγάλο στοίχημα θα επιχειρήσει να κερδίσει ο νέος διευθυντής προγράμματος του Mega, Λοΐζος
Ξενόπουλος, ο οποίος ουσιαστικά θα διανύσει την παρθενική του σεζόν με αποκλειστικά δικές του επιλογές. Γι' αυτό και δεν βιάζεται να ανακοινώσει κάποιες επιλογές, αν και μέχρι στιγμής όλα τα μέτωπα είναι κλειστά πλην αυτού της πρωινής ζώνης. Οι προθέσεις του καναλιού είναι να αξιοποιηθεί σε άλλη ζώνη ο Πέτρος Κωστόπουλος μέχρι να προταθεί αντικαταστάτης στο «Πρωινό mou». Το κανάλι δεν θέλει να μπει στην περιπέτεια της προηγούμενης σεζόν, όπου ως την τελευταία στιγμή δεν υπήρχε ούτε το πρόσωπο ούτε η λύση, γι' αυτό και δεν πρόκειται να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση πριν από τη λήξη της εκπομπής. Ρευστό παραμένει και το αν θα εγκαινιαστεί η νέα ζώνη 4-6 κάθε απόγευμα, στην οποία η επιθυμία είναι να προβληθεί ένα ζωντανό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με τη συμμετοχή νέων ηθοποιών και παρουσιαστών αλλά οι πιέσεις για μείωση κόστους του προγράμματος μπορεί και να οδηγήσουν σε αναβολή του.

Κατά τα άλλα, κόβονται οι εκπομπές των Γιάννη Λουκάκου, Δημήτρη Σκαρμούτσου και ολοκληρώνεται ο κύκλος της Μαρίας Εκμεκτσίογλου, όπως και του σόου «Just the two of us».

Παρελθόν αποτελούν πλέον οι σειρές «Με τα παντελόνια κάτω» και «Το σπίτι της Εμμας».

Με αυτά τα δεδομένα το Mega για την επόμενη σεζόν θα προβάλλει την «Μοντέρνα οικογένεια», δύο φορές τη «Δικαίωση» του Δημήτρη Αρβανίτη, την «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη, δις εβδομαδιαίως το «Music School», το «Celebrity game night» με τη Σμαράγδα Καρύδη ενώ υπό συζήτηση είναι δύο εκπομπές με χαρακτήρα talk show και σάτιρας. Εγκαινιάζεται νέα καθημερινή ζώνη, 13.00-14.00, μαγειρικής από τον Ακη Πετρετζίκη ο οποίος θα παρουσιάζει και νέα ταξιδιωτική-μαγειρική εκπομπή. Τη θέση του στο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Γιάννης Αποστολάκης.

Τον Δεκέμβριο θα προβληθούν τα νέα επεισόδια από τα «Κλεμμένα όνειρα» ενώ από τον Ιανουάριο του 2015 εντάσσονται στο πρόγραμμα ο β' κύκλος από το «Κάτω Παρτάλι», οι «Ηρωίδες» της Αλεξάνδρας Κάππα και το «Rising Star» με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Υπό συζήτηση βρίσκεται η ένταξη της ομάδας αλλά και της εκπομπής «Joy» στο πρόγραμμα, καθώς και μία εκπομπή-σόου με τον Μάρκο Σεφερλή. Το κανάλι ενισχύει το πρόγραμμά του με ξένες ταινίες αλλά και με ξένες σειρές, μεταξύ των οποίων τα «House of cards», «Masters of sex» και «Black List». Σε ό,τι αφορά την ενημέρωση, ακόμη είναι πολύ νωρίς για ανακοινώσεις καθώς οι όποιες συζητήσεις θα γίνουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΑΝΤ1 - Γυρίζει στις σειρές
Τέλος στις μεταγραφές φαίνεται να βάζει και ο ΑΝΤ1, ο οποίος μετά τον καταιγισμό των ανακοινώσεων και τις αλλαγές του προηγούμενου καλοκαιριού, εφέτος μετατοπίζει το κέντρο βάρους του προγράμματος στην ελληνική μυθοπλασία στην οποία ατύχησε την περασμένη σεζόν. Ετσι λοιπόν μέχρι στιγμής το πράσινο φως έχουν πάρει η δραματική σειρά «Εκδρομή», οι «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα και μία ακόμη εβδομαδιαία σειρά. Συνεχίζεται για μία ακόμη σεζόν η καθημερινή σειρά «Μπρούσκο» ενώ στη ζώνη 21.00 - 22.00 θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα η νέα σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου «Απόφοιτοι» (προσωρινός τίτλος) με καστ το οποίο θα απαρτίζεται από τους: Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριο Αθανασίου, Κρατερό Κατσούλη, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Χριστίνα Τσάφου κ.ά. Στο κανάλι συνεχίζουν κανονικά τις εκπομπές τους οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Ολα» του Θέμου Αναστασιάδη, τα «Καρντάσιανς» αλλά με αλλαγές στο περιεχόμενο. Με τον ΑΝΤ1 συνεχίζει τη συνεργασία της και η Ναταλία Γερμανού, απλώς δεν είναι ακόμη σαφές αν αυτό θα γίνει μέσα από την εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται». Ο δεύτερος κύκλος του «Voice» θεωρείται βέβαιος, όπως και οι επόμενοι κύκλοι των σόου «Dancing with the stars» και «Your face sounds familiar» καθώς και οι παρουσιαστές τους Γιώργος Λιάγκας, Δούκισσα Νομικού και Μαρία Μπεκατώρου αντίστοιχα. Νέες εκπομπές θα παρουσιάσουν οι Σπύρος Σούλης, Μαίρη Συνατσάκη και Νάντια Μπουλέ. Αμετακίνητη στη θέση της η ομάδα της πρωινής ζώνης με Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, όπως και η εκπομπή της Μαρί Κυριακού η οποία οδεύει στην όγδοη χρονιά της. Το κανάλι έχει εξασφαλίσει τους αγώνες του Europa League αλλά και της Εθνικής Μπάσκετ στο Μουντομπάσκετ. Στην ενημέρωση θα μείνουν όλα και όλοι ως έχουν δίχως την παραμικρή αλλαγή.

Η «Μουρμούρα» έδωσε φτερά στον Alpha
Η έκπληξη της φετινής σεζόν, ο Alpha, ποντάρει στις εκπομπές που σημείωσαν επιτυχία. Ετσι εξηγείται η συνέχιση της εκπομπής «Happy Day», η οποία απέσπασε σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και έπειτα από μια μικρή ανάπαυλα (1/8 - 15/9) θα επαναπροβληθεί με την ίδια ομάδα. Τις εκπομπές τους θα παρουσιάσουν για μία ακόμη σεζόν οι Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο τούνελ», η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «Πάμε πακέτο», ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρι νιουζ», το οποίο θα προβάλλεται μία φορά τον μήνα από κάποια πόλη της Ελλάδας, η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή «Ελένη», ο Χρήστος Φερεντίνος με το «Ακου τι είπαν», το «World party». Την παρουσία τους στο νέο πρόγραμμα του Alpha έχουν επιβεβαιώσει και οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας», όπως και το «Κάτι ψήνεται». Ενισχυμένος θα είναι ο ρόλος της Αννίτας Πάνια, η οποία εκτός από την εκπομπή «Αννίτα SOS» θα αναλάβει και ένα βραδινό σόου. Εκτός από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει την πορεία του, ο Alpha εντάσσει την κωμική σειρά «Νώντας» με τον Θανάση Τσαλταμπάση και πιθανόν μία ακόμη σειρά. Από τον Ιανουάριο επιστρέφει έπειτα από πολυετή απουσία η «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Τέλος εποχής για την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», την οποία θα διαδεχθεί μια νέα εκπομπή με μοναδικό σταθερό πρόσωπο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς οι άλλοι συνεργάτες δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί. Η λύση της συνεργασίας του καναλιού με τον Νίκο Μουτσινά εν τω μεταξύ δρομολογεί εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη δημοφιλέστερη εκπομπή του καναλιού, το «Δέστε τους». Η συνεργασία των Κατερίνας Καινούριου και Μαρίας Ηλιάκη συνεχίζεται κανονικά, απλώς δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα συνεχιστεί ως έχει ή θα προτιμηθεί μια νέα συνταγή. Καμία αλλαγή δεν θα γίνει στον ενημερωτικό τομέα, με τον Αντώνη Σρόιτερ να παραμένει στο τιμόνι των ειδήσεων και τις εκπομπές «Αυτοψία», «60 λεπτά Ελλάδα» και «360°» να συνεχίζονται.

Σκάι και Star χωρίς αλλαγές
Με ελάχιστες αλλαγές θα πορευθεί το Star. Εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δεν επιθυμεί να συνεχίσει την παρουσίαση μεσημεριανής εκπομπής, και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον σταθμό, οι υπόλοιποι παρουσιαστές παραμένουν στη θέση τους (Πόπη Τσαπανίδου, Μαρία Μπακοδήμου, Φώτης Σεργουλόπουλος και Τατιάνα Στεφανίδου). Τη «Μεσημεριανή Μελέτη» θα αντικαταστήσει ή μια εκπομπή lifestyle με νέα πρόσωπα ή ξένη σειρά. Καμία αλλαγή και στον ενημερωτικό τομέα, όπως είναι λογικό μετά την άνοδο του δελτίου ειδήσεων. Αυτό που αναζητεί το κανάλι είναι ένα δυνατό πρόγραμμα για τη ζώνη 21.00 - 22.00.

Τέλος, στον Σκάι όλα είναι ρευστά και υπό συζήτηση. Τίποτε δεν θεωρείται οριστικό καθώς το κανάλι βρίσκεται σε αναζήτηση μιας νέας συνταγής, πιο ψυχαγωγικής. Σταθερά παραμένουν τα βασικά πρόσωπα του σταθμού (Σία Κοσιώνη, Αννα Μπουσδούκου, Γιώργος Αυτιάς, Χριστίνα Λαμπίρη κ.ά.). Μέχρι νεωτέρας...

Το Βήμα

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. τι εγινε και αναβληθηκε η πρεμιερα της νεας σειρας κινουμενων σχεδιων "απο αλλο ανεκδοτο"?ηταν προγραμματισμενη για σημερα 21:45 και στη θεση της επαιξε επαναληψη της μουρμουρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !