Τι κατάφερε το "Μπρούσκο" φέτος;

0
Την Παρασκευή έριξε αυλαία για φέτος το Μπρούσκο με ένα διπλό και πολύ ωραίο φινάλε που μας κράτησε σε αγωνία και έβαλε πολλά ερωτηματικά. 
Την σεζόν που ολοκληρώνεται σιγά σιγά το Μπρούσκο ήταν μια απο τις ευχαριστες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές αλλά και για τους ανθρώπους του αντ1 που απ ότι φάνηκε πίστεψαν πολύ σε αυτή την σειρά και αποδείχθεικε πως πολύ καλά έπραξαν.
 Η προώθηση της σειράς έγινε όπως τα παλιά τα καλά τα χρόνια αφου αρχίσαμε να βλέπουμε τρείλερ απο τα τέλη Αυγούστου , όλο το επιτελείο του αντ1 έστησε μια πολύ καλή διαφίμηση γύρω απο την σειρά με διάφορα τρικ που ομολογουμένως έκαναν ακόμα και τους πιό καχύποπτους να πιστέψουν σε αυτή τη σειρα.
Μια σειρά κυπριακής παραγωγής που όμως ( ακόμη πολλοί το μπερδέυουν ) είναι για χάρη της Ελλάδας και του Αντ1. Το Μπρούσκο κατάφερε να χτίσει κοινό καταφέρνοντας να φέρει στον σταθμο ενα ποσοστο 15 % επιπλεον απο ότι είχε τα τελευταία χρόνια, βοηθόντας έτσι και το πολύ καλό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.
Αγνωστοί οι περισσότεροι ηθοποιοί στο Ελληνικό κοινό κατάφεραν σίγα σιγά να γίνουν οικειοί και να κάνουν το Μπρούσκο μια πολύ ωραία συνήθεια για τα απογεύματα μας. Πολύ ωραία εικόνα , πολύ ωράια μουσική ένα σενάριο που εξελίχθεικε πολύ ωράια και ομαλά απο την Βάνα Δημητρίου έκαναν την σειρά να αγαπηθεί και να ξεχωρίσει κύρίως στους νέους που δύσκολα θα κάτσουν να δούν τέτοιου είδους σαπουνόπερας.
Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερη κι ας ελπίσουμε επίσης οτι θα δούμε κι άλλες τέτοιες καλές παραγωγες μιας που κάναμε την αρχή!


Αχιλλέας Χαραλαμπίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !