Σήμερα στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη.

0
Tο Σάββατο 17 Μαΐου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλούν σε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Σε μια ξεχωριστή συνεργασία, η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Κώστας Καραφώτης, Κώστας Μακεδόνας και Λιζέτα Καλημέρη, ενώνουν καλλιτεχνικά τον λυρικό και τον λαϊκό ήχο. Ερμηνεύουν σημαντικές δημιουργίες του αξέχαστου συνθέτη, υπό την καθοδήγηση του διεθνώς αναγνωρισμένου μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη, ο οποίος είχε και την ιδέα αυτής της καλλιτεχνικής προσέγγισης στο έργο του Βασίλη Τσιτσάνη, και τη συμμετοχή της Οrchestra Mobile, αποτελούμενης από 25 εξαιρετικούς σολίστες.

Την παρέα συμπληρώνουν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων, οι: Πέμυ Ζούνη, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Άγγελος Αντωνόπουλος, Κατερίνα Λέχου, Αντώνης Αντωνίου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Νατάσα Ασίκη, Τάσος Ιορδανίδης, Ευθύμης Ζησάκης, Σοφία Φαραζή, Δημήτρης Καρατζιάς (σκηνοθέτης), Μελισσάνθη Μάχουτ, Σοφία Προκοπίδου (δημοσιογράφος – συγγραφέας) και εκπροσωπώντας την ομογένεια, ο επιχειρηματίας Πάνος Παπαδόπουλος και η παραγωγός Αφροδίτη Ντάνιελ. Τέλος, η χορωδία Αποφοίτων Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων, GraduΑrti, δίνει τον δικό της τόνο σε αυτό το ξεχωριστό αφιέρωμα. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !