Η Χριστίνα Λαμπίρη έστειλε μήνυμα διαμαρτυρίας στον Γιώργο Λιάγκα!

1
Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ζέτα Μακρυπούλια να μετακομίζει την επόμενη σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη, απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, στάθηκαν αφορμή για μια on air παρεξήγηση της Χριστίνας Λαμπίρη με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας το θέμα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Μελέτη και η Λαμπίρη είναι πιο φθηνές εκπομπές καταρχήν, άλλο budget, είναι καθιστές και είναι όλη η εκπομπή gossip».

Μετά από λίγο ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό του Γιώργου από τη Χριστίνα: «Μας είπες φθηνή παραγωγή»; 

Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε: «Ναι βρε Χριστίνα μου. Όταν λέω "φθηνή παραγωγή" εννοώ ότι στοιχίζεις λιγότερα λεφτά από όσα στοιχίζει η Μενεγάκη, προς τιμήν σου είναι αυτό που είπα. Δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη, είναι πιο low budget. Για καλό το είπα Χριστίνα»! 

zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φυσικα το μηνυμα της Χριστινας ηταν χιουμοριστικο. Η παρουσιαστρια εχει αναφερει πολλες φορες οτι ο σταθμος δινει πολυ λιγα χρηματα γι' αυτη την εκπομπη και ο αγωνας για να βγει ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα ειναι μεγαλος. Εξ' αλλου το πολυ χαμηλο budget ηταν ο λογος που πριν λιγο καιρο το "Excellent" παρα λιγο να κοπει! Σαφως και το κοστος παραγωγης της "Ελενης" ειναι πολυ μεγαλυτερο!... Η Λαμπιρη εχει διακωμωδησει πολλες φορες τα πολυ λιγα ατομα που δουλευουν για να βγει η εκπομπη! Παρ' ολα αυτα και ο Λιαγκας και η Λαμπιρη ξερουν οτι συγκριτικα με τα λεφτα για την εκπομπη και το γνωστο υφος του ΣΚΑΙ, το "Excellent" και τα νουμερα τηλεθεασης μονο επιτυχια μπορουν να χαρακτηριστουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !