Καρύδη-Τσιμτσιλή κερδίζουν τις εντυπώσεις και την τηλεθέαση!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Δύο από τα πλέον επιτυχημένα τηλεοπτικά στοιχήματα της φετινής σεζόν ήταν οι νέες εκπομπές της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Σμαράγδας Καρύδη σε Alpha και Mega αντίστοιχα. 

Το πρωινό "Happy Day" αλλά και το late-night "Celebrity Game Night", μολονότι έγιναν μέρος της τηλεοπτικής μας πραγματικότητας πολύ αργότερα από τα μισά της σεζόν που διανύουμε, κατάφεραν να κερδίσουν αφενός τις εντυπώσεις και αφετέρου τους τηλεθεατές, τερματίζοντας στην κορυφή της δικής τους ζώνης. 

Τι κι αν διανύει ήδη αισίως τη δεύτερη εγκυμοσύνη της - μ' έναν πόνο κούκλα μου! -, τι κι αν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τον τελευταίο χρόνο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο της στοίχισαν αρκετά... η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επιλέγει την αισιοδοξία και το χαμόγελο, παρουσιάζοντας ένα πρωινό πρόγραμμα που είχε λείψει από την ελληνική τηλεόραση τα τελευταία 3 χρόνια. Το "Happy Day" καταφέρνει όχι μόνο να σκαρφαλώσει στις υψηλότερες θέσεις στους πίνακες της Agb αλλά και να αποκομίσει τα θετικότατα σχόλια κοινού και τηλεκριτικών, αναφορικά με την προσέγγιση που επιλέγεται να γίνεται στα θέματα της εκπομπής. Οι μεγαλειώδεις πρωτιές στα νεανικά κοινά και η ισχυρή παρουσία στο γενικό σύνολο ήταν κάτι παραπάνω από αρκετές, για να προκαλέσουν αρχικά "πονοκέφαλο" σε Μεσογείων και Φάληρο κι έπειτα συζητήσεις για επικείμενες αλλαγές και ανακατατάξεις. 

Από την άλλη πλευρά, η... ξανθιά δύναμη, που ακούει στο όνομα Σμαράγδα Καρύδη, επέστρεψε φέτος τηλεοπτικά, όχι μέσα από κάποια καθημερινή ή εβδομαδιαία σειρά αλλά με ένα εξαιρετικά επιτυχημένο αμερικανικής προέλευσης project. Το "Celebrity Game Night" έχει προβάλλει ήδη τα πρώτα του πέντε επεισόδια και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δεδομένου πως τα νούμερα τηλεθέασης που προσφέρει κάθε Πέμπτη βράδυ στο Μεγάλο Κανάλι ξεπερνούν τα ικανοποιητικά επίπεδα. 32,2% ήταν ο μέσος όρος του τηλεπαιχνιδιού στη χθεσινοβραδινή μάχη της Agb (37% τα νεανικά κοινά!) και η Σμαράγδα Καρύδη, παρέα με Νίκο Μουτσινά, Κατερίνα Ζαρίφη, Αθηνά Οικονομάκου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ευθύμη Ζησάκη και Ευαγγελία Αραβανή δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους της. 

Σε κάθε περίπτωση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Σμαράγδα Καρύδη αναδεικνύονται δύο από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές περσόνες της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, που αγαπάμε να βλέπουμε και να στηρίζουμε. Ίσως ο Alpha και το Mega έπρεπε να είχαν σκεφθεί νωρίτερα να τις προσθέσουν στο οπλοστάσιό τους αλλά, όπως λέει κι ο λαός, κάλλιο αργά παρά ποτέ.


Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης [Facebook: Giannis Karakasidis]

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !