Το ξέσπασμα του Βερύκιου για τον Alpha και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

0
«Είχαμε μια μεγάλη περιπέτεια πριν από πέντε μήνες, καταφέραμε και ξεπεράσαμε μέσα από την δίνη
που πήγαν να μας κλείσουν που πήγαν να μας πάρουν το κανάλι. Για πρώτη φορά στα χρονικά σε δικόγραφο η εισαγγελέας έγραφε πόσο κοστίζουν οι μετοχές του Alpha, παράξενα και πρωτόγνωρα πράγματα! Είπα από την πρώτη στιγμή ότι κάποιοι πάνε να πάρουν τον ALPHA, αλλά δεν μπόρεσαν γιατί ήταν το έμψυχο δυναμικό», είπε ο Δήμος Βερύκιος στην αρχή της ζωναντής σύνδεση με την εκπομπή Happy Day.

Στη συνέχεια, ο Δήμος Βερύκιος εξήγησε γιατί τα είπε όλα αυτά: «Την περασμένη Κυριακή βγήκα στο Μες την καλή χαρά και λέω στο ξεκάμπανο "μαθαίνω ότι μια εισαγγελέας που έχει αυξημένη ιδιότητα, κυκλοφορούσε εχτές με ένα χαρτί, από ένα ανώνυμο μπλογκ, ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κυκλοφορεί και της έκαναν δώρο μια BMW και γύρναγε μέσα στα γραφεία και έλεγε :κοιτάξτε, κοιτάξτε που ο Κοντομηνάς δεν έχει λεφτά, κοιτάξτε εκεί στον ALPHA, της αγόρασε BMW". Kαι όταν το είπα στον καναπέ που καθόταν η Κωνσταντίνα, δεν ήξερε τίποτα».

Χαρακτηριστικό ήταν το ξέσπασμα του δημοσιογράφου, που ακολούθησε, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της Espresso με τίτλο: «Κλήση 950 € στην παραλιακή - Περιπέτεια με (δανεικό) αυτοκίνητο για τη σταρ του Alpha Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τη "συνέλαβαν" να οδηγεί ανασφάλιστη BMW με μεγάλη ταχύτητα, ενώ μιλούσε στο κινητό».




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !