Η συνολική βαθμολογία και σχόλια για τα 10 live του ¨Your face sounds familiar¨!

3
Πριν καν το site του Αντ1 βάλει τη συνολική βαθμολογία των 10 live για τους 10 παίκτες το tvnea την παρουσιάζει και τη σχολιάζει.

Γιάννης Σαββιδάκης 198
Παντελής Καναράκης 173
Κώστας Δόξας 171
Λευτέρης Ελευθερίου 163
Ελευθερία Ελευθερίου  161
Άρης Πλασκασοβίτης 132
Μπέττυ Μαγγίρα 132
Σοφία Βόσσου 130
Σοφία Κουρτίδου 125
Βανέσα Αδαμοπούλου 113

Έχει περάσει πολύ μπροστά ο Γιάννης Σαββιδάκης και παρόλο χθες που κριτές και συμπαίκτες δεν του έδωσαν καλή βαθμολογία,το κοινό τον αποθέωσε.Ο Παντελής Καναράκης βρίσκεται σε μία πτώση τις τελευταίες 2 εβδομάδες.Ο Κώστας Δόξας είναι το νέο μεγάλο φαβορί.Η χθεσινή νίκη τον πήγε στην τρίτη θέση σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη.Ο Λευτέρης ήταν χθες καλός,αλλά τον μαύρισαν οι επιτροπές και συμπαίκτες.Έχει πέσει αισθητά και με μία ακόμα μέτρια βαθμολογία μένει εκτός τετράδας.Η Ελευθερία ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς.Ο κόσμος πάντα την έχει στις πρώτες 4 θέσεις.Ο Άρης εκεί που πήγε να κάνει κάτι βρέθηκε ξανά πολύ χαμηλά.Η Μπέττυ Μαγγίρα δέχεται απίστευτο promo από τους κριτές,αλλά όχι από τον κόσμο,κάτι το οποίο συμβαίνει και με τη Σοφία Βόσσου.Κουρτίδου και Αδαμοπούλου βρίσκονται σε τροχιά πορεία και με λίγη προσπάθεια ακόμα μπορούν να ξεφύγουν από τις 2 χειρότερες θέσεις.


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δεν θα ειναι ωραιο να ειναι 4 αντρες στο τελικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Ελευθερίου Μάλφα και κυρίως Ρήγας την μαυρίζουν ανελέητα με αποκορύφωμα εχθές που σε τριπλή ισοψηφία ο Ρήγας της έδωσε τον χαμηλότερο βαθμό με αποτέλεσμα να βγει εκτός 4αδας (ενώ θα μπορούσε να είναι ίσα με τον Λευτέρη). Το κοινό έχει πάντα (ιδίως φέτος) διαφορετική γνώμη. Πέρα από την πρώτη θέση που δικαιωματικά ανήκει στον Γιάννη Σαββιδάκη μιας κ μένουν άλλα 2 διαγωνιστικά live άνετα μένει εκτός τετράδας ο Λευτέρης και γι αυτό τον λόγο τον αβαντάρει τόσο η επιτροπή στα τελευταία live.Ήταν 2 εβδομάδες εκτός 4αδας και τον πριμοδότησαν στο προ-προηγούμενο live πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Ελευθεριου χθες την αδικησαν παρα πολυ στην επιτροπη,ενω ηταν απ τις καλυτερες εμφανισεις της και για μενα επρεπε να βγει σιγουρα στην τριαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !