Αποχώρηση - βόμβα από το "Voice"! Ποιος από τους λαμπερούς κριτές του εγκαταλείπει το πόστο του;

0
Αυτή κι αν είναι είδηση - βόμβα ή αν προτιμάτε αυτή είναι αποχώρηση - βόμβα! Μία αποχώρηση η οποία θα συζητηθεί και η οποία το σίγουρο είναι πως θα αφήσει πίσω της ένα σημαντικό πλήγμα στο "The Voice"! Ενα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του παιχνιδιού, ένα πρόσωπο του οποίου η παρουσία έδινε πάρα πολλά στο παιχνίδι, αποφάσισε να αποχωρήσει...

Ενα πρόσωπο με το οποίο προκλήθηκε τεράστιος ντόρος όταν αρχικά είπε το μεγάλο "ναι" και θέλησε να αναλάβει χρέη coach, τώρα αποχωρεί από το παιχνίδι απογοητεύοντας σαφέστατα και τους συντελεστές του παιχνιδιού και της παραγωγής, αλλά και τους φανατικούς οπαδούς του!

Ποιο είναι το πρόσωπο εκείνο που δεν θα βρίσκεται πια στην καρέκλα του "The Voice"; Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Κάιλι Μινόγκ! Η διάσημη τραγουδίστρια με τα εκατομμύρια φανς σε όλο το πλανήτη φεύγει από το βρετανικό "Voice", μιας και δεν της επιτρέπουν άλλο οι επαγγλεματικές της υποχρεώσεις να συνεχίσει.

Βλέπετε, αυτή την περίοδο κυκλοφορεί το καινούργιο της δίσκο, ενώ σε λίγους μήνες θα ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο "Kiss Me Once", γεγονός που δεν της δίνει την δυνατότητα να βρίσκεται στα γυρίσματα του νέου κύκλου της εκπομπής.

Η Κάιλι Μινόγκ ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. Στην ανακοίνωσή της η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε:

"Με λύπη μου ανακοινώνω, ότι λόγω της παγκόσμιας περιοδείας μου, δεν θα είμαι στην 4η σεζόν. Απόλαυσα υπέρ του δέοντος τη συμμετοχή μου στο σόου και θα μου λείψουν οι εκπληκτικοί αυτοί άνθρωποι, που ήταν μέρος αυτής της εμπειρίας. Ελπίζω να σας δω όλους στην περιοδεία μου και εύχομαι Καλή Επιτυχία σε όλους στο "The Voice".

tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !