Νίκος Γεωργιάδης:Μην πυροβολείτε τα talent shows!

0
Τα shows αρέσουν πολύ στους Έλληνες.
Είμαστε χαρούμενος λαός- η Κρίση μας τα χάλασε λίγο, αλλά το ξαναβρίσκουμε το κέφι μας σιγά σιγά- και θέλουμε τον χορό και το τραγούδι μας. 
Αυτή τη στιγμή προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση τρία shows ταυτόχρονα, κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια.  
Ο ΑΝΤ1 έχει κάνει τη διαφορά, καθώς το Mega δεν έχει κερδίσει μέχρι στιγμής το στοίχημα- για την ακρίβεια στο Just the two of us, το παρασκήνιο παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το προσκήνιο: Οι μισοί διαγωνιζόμενοι το έχουν δει παρά πολύ σοβαρά, καθώς θεωρούν ότι κρίνεται η ζωή τους από τη συμμετοχή τους, κάποιοι άλλοι φλερτάρουν απροκάλυπτα μεταξύ τους (!) πίσω από τις κάμερες, οι ενδυματολόγοι αντικαθίστανται μετά από δύο live- έτσι κι αλλιώς οι μισοί παίκτες (και βάλε) τα δικά τους ρούχα φοράνε, και οι ηχολήπτες βρίσκονται στα όρια νευρικής κρίσης έχοντας εκθέσει την παρουσιάστρια στον αέρα.
Επίσης, μια μεγάλη διαφορά με τα λαμπερά shows του ΑΝΤ1 είναι ότι στο Mega οι παίκτες δεν έχουν autocue, ώστε να μην χάνουν τους στίχους (όπως έπαθε την περασμένη Τετάρτη η Στανίση).
Το Voice ολοκληρώνεται λίαν συντόμως (για εμάς το πιο ενδιαφέρον κομμάτι ήταν αυτό των οντισιόν) έχοντας κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης με υπερβολικές δόσεις ταλέντου, ενώ, μετά από την μικρή πτώση της περασμένης εβδομάδας, το "Your face sounds familiar" σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, χτες, αγγίζοντας το 52%.  
Η Μαρία Μπεκατώρου φέτος εμφανίζεται πολύ πιο όμορφη- και αυτό δεν άρεσε σε πολλούς λες και οι παρουσιαστές με κωμική φλέβα στην Ελλάδα δεν έχουν το δικαίωμα να βγαίνουν λαμπεροί!
Ο Τάκης Ζαχαράτος, αν και υπερβολικός πολλές φορές, έδωσε μια μεγάλη τονωτική ένεση στον δεύτερο κύκλο (μας την έδειξε και κυριολεκτικά χτες) ενώ η επιλογή των παικτών είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα φέτος με τον Κώστα Δόξα και τον Γιάννη Σαββιδάκη να κάνουν restart στην καριέρα τους κλέβοντας την παράσταση από τα φαβορί της πρεμιέρας, Λευτέρη Ελευθερίου και Παντελή Καναράκη.
Εξαιρετική, φυσικά και η Μπέτυ Μαγγίρα, ενώ η Σοφία Βόσσου δείχνει να μην περνάει και τόσο καλά που δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων κριτικής επιτροπής και τηλεθεατών, κάτι που μπορεί να είναι απλά η δική μας αίσθηση και μόνο.
Γι’ αυτό το λόγο η μόνη μας συμβουλή σε όλους, είναι να το διασκεδάσουν λίγο περισσότερο γιατί τους γκρινιάρηδες και τους ανταγωνιστικούς δεν τους θέλει κανείς στην παρέα του!

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !