Star και Alpha "σφάζονται" για τον Τράγκα! Που κλείνει ο κορυφαίος δημοσιογράφος και νούμερο 1 ραδιοφωνικός παραγωγός; Το συνάντηση με τον Βαρδινογιάννη.

0
Την προηγούμενη εβδομάδα το SECRET της εφημερίδας Παραπολιτικά έγραφε ότι ο Γιώργος Τράγκας έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τους τηλεοπτικούς σταθμούς «Ε» και «Extra 3» του Φίλιππου Βρυώνη. Οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει να πάρουν «διαζύγιο» με τη λήξη της τηλεοπτικής περιόδου. Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο γνωστός δημοσιογράφος διεκδικεί μια αυτονομία, που σε κάποιες περιπτώσεις προκαλεί έντονες αναταράξεις.
Για παράδειγμα, η εμφάνιση της μισής Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του στο «Ε» ενόχλησε την ιδιοκτησία του καναλιού. Ανεξάρτητα, όμως, από τα όσα έχουν εκτυλιχθεί τις τελευταίες μέρες, αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο εκδότης του «Crash» είχε ξεκινήσει διάφορες κουβέντες, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αλλαγής τηλεοπτικής στέγης. Στο πλαίσιο αυτό, έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με το αφεντικό του Kontra, Γιώργο Κουρή, ενώ λέγεται ότι από κοινού με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του ΣΚΑΪ, Χρήστο Παναγόπουλο, άρχισαν να αναζητούν συχνότητα τοπικής εμβέλειας.
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ως γνωστόν, ο πρώην συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν για την είσοδο στο Kontra, ωστόσο οι σχετικές συζητήσεις δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Η κινητικότητα του Γ. Τράγκα, όμως, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν δεν σταματά στις επαφές με τον Κουρή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης, προσφάτως ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όπου είχε μακράς διάρκειας κουβέντα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης, Δημήτρη Φουρλεμάδη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας εξετάστηκε το ενδεχόμενο της μετακίνησής του από τα κανάλια του Βρυώνη στο κανάλι του Κοντομηνά. Πέραν, όμως, της επαφής με το κανάλι της Κάντζας, ο εκδότης του «Crash» εθεάθη προ ημερών και στις εγκαταστάσεις της Motor Oil. Οπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, συζήτησε με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με το Star. Η σχετική πρόταση εντάσσεται στο σχέδιο που έχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Star. Στην περίπτωση που πει το «ναι» ο Τράγκας, θα παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή αντίστοιχου περιεχομένου με εκείνη που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ.

apospasma
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !