Αλλαγή ημέρας για το ¨Just the two of us¨?

2
To ¨Just the two of us¨ φαίνεται πως έχει προκαλέσει πολλούς πονοκέφαλους στο Mega και υπάρχουν έντονες σκέψεις να αλλάξει μέρα η εκπομπή.Πριν από κάποιες μέρες στέλεχος από το Μεγάλο κανάλι πρότεινε την αλλαγή μέρας και κάποιοι είδαν τη σκέψη αυτή θετικά.Η πτώση σχεδόν δέκα μονάδων σε σχέση με την πρεμιέρα θορύβησε την παραγωγή και σε συνδυασμό με τα πολλά τεχνικά λάθη αλλά και με την έρευνα που έγινε αναλυτικά για το που χάθηκαν τα νούμερα σε νεανικό και γενικό κοινό , υπάρχει προβληματισμός και σκέψεις για να μην χαθεί το παιχνίδι από την αρχή.Όταν ένα show κάνει κάτω από 30% χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό και μόλις στο δεύτερο live που υπάρχει ακόμα το ενδιαφέρον τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Το ρεπορτάζ του newspistol.com αναφέρει ότι επικρατέστερη μέρα για να μετακομίσει η εκπομπή είναι το Σάββατο απέναντι από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Υ.Γ Για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί στο άμεσο μέλλον κάτι τέτοιο.Έτσι και αλλιώς ο Άλφα το Σάββατο είναι πιο γερός από τον Άλφα της Τετάρτης.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δε νομιζω να καταφερει να κανει την εκπληξη ουτε το σαββατο.τουλαχιστον στο συνολο που το 35% του κοινου ειναι καθηλωμενο στο στην υγεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο εκτός αν τ σοου πέσει κάτω από 25% ! Εκεί θα σκεφτούν όλα τα ενδεχόμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !