Η Νανά Παλαιτσάκη υμνεί τον αξεπέραστο Γιώργο Τράγκα. Διαβάστε τα απίθανα που αποκαλύπτει.

0
Αυτό το αγόρι είναι απίθανο. Καταρχάς και να θέλεις να γλιτώσεις απο την «μετωπική » μαζί του αδύνατον. Κάνει δέκα ώρες τηλεοπτική εκπομπή την μέρα. Είναι αδύνατον να αντιληφθώ πότε είναι live και πότε επανάληψη... γιατί ο Τράγκας είναι διαρκώς «απέναντι». Αν δεν τον δω.. θα τον ακούσω. Αν δεν τον ακούσω, κάποιος – κάποια μέρα θα μου μιλήσει για κάτι που έκανε ή που είπε. ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ το ολόγραμμά του. Το απίθανο μάλιστα είναι, ότι αν και έχει α τε λει ω τες ώρες τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού «αέρα» καταγγέλει ότι τον... λογοκρίνουν!!!!!!!!! Γι αυτό τον λατρεύω.. Δεν είναι καθόλου υπερβολικός.
http://i1.prth.gr/images/915C12F9422F17769CCFAD8F5D4E135D.jpg

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ (για μία ακόμη φορά)  ΤΡΑΓ(Κ)ΙΚΟ ΡΟΛΟ

Νομίζω ότι ο Χορν ή η Παξινού, είναι κομπάρσοι μπροστά στις συγκλονιστικές ερμηνείες του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έχει την ψευδαίσθηση οτι: Στην εκπομπή του φιλοξενεί καλεσμένους. Συνήθως μιλάει μόνος του τρία τέταρτα, κόβει για διαφημίσεις, ενώ δίπλα του, βρίσκονται «κεφαλές χωρίς σώματα – καλεσμένοι», οι οποίοι συνήθως τον παρακολουθούν και σπανίως μιλάνε. (Εξαίρεση ο Αντώνης Αραβαντινός, ο οποίος επειδή  λέει συνήθως ανατριχιαστκές ιστορίες, κατορθώνει να κάνει τον Γιώργο μου, να παίρνει  απίθανες μούτες, όταν το στόρυ... γίνεται πιο αποτρόπαιο...).

Ο Τράγκας για να το καταλήξουμε αυτό... έπρεπε να παίζει πρωταγωνιστής σε μεγάλη σκηνή. Το ότι έχει παίξει ο Ρουβάς στην Επίδαυρο και όχι ο Τράγκας, συνέβη γιατί, απλώς δεν έχουν δημιουργική φαντασία, όσοι εμπλέκονται με τα καλλιτεχνικά.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjeQUpHgSPqcGQWil4O7GBbhf2sTf4OXMtUTSHj1ZD9jiM_WjPsvMKmt-budB8N2VQhbGqu6l0u0oT-WPpx9jQxVxarwQ87WfWM8yvUV9mBs9zdMOWiVxQcIaVcw2WcaO1kEj6PtOszCI/s640/%CE%A4%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%82.jpg

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΙΝΓΚ... τουλάχιστον όπως θέλει να πιστεύουμε ότι νιώθει, θα επισκέπτεται το Παρίσι ή με κάρο, ή με τρίκυκλο ή με το ΚΤΕΛ.. Έχει τόσο συγκλονιστεί με το πόσο εύκολα, όπως αποδεικνύεται τελικά, είναι να κλειδώσει ο ένας απο τους δύο κυβερνήτες το πιλοτήριο.. που στο επόμενο αεροπορικό ταξίδι, αν μπει χωρίς αναισθητικό, θα απαιτήσει απο πριν να εγκατασταθεί στο πιλοτήριο και να κρατάει τα κλειδιά στα δόντια... μέχρι να προσγειωθεί.

Τον έβλεπα να ρωτάει τρεις και τέσσερις και πέντε φορές, έναν απο τους ειδικούς που φιλοξενεί την τελευταία εβδομάδα, τι μπορεί να συμβεί ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΟΥΣ «πάει για κατούρημα», όπως χαρακτηριστικά είπε.. και ο δεύτερος, επειδή, κλειδώσε τον χώρο απο μέσα,  στουκάρε το εργαλείο ...γιατί ....γιατί ...δεν του απάντησε η γκόμενα στο sms!!!!!

Τι ήταν να μάθει το αγόρι μου, ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου, το πιλοτήριο κλειδώνει απο μέσα και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να μπει, καθώς μόνο ένας που ξέρει τον κωδικό!!!!

Καταρχάς ο κύριος που του το είπε.... έπρεπε να τον έχει προετοιμάσει απο πριν. Τον είδα, τον Γιώργο μου, και η έκφρασή του, ήταν σαν να είχε δει την Μέρκελ με κορσέ και παγιετέ σουτιέν, να του ψιθυρίζει στο αφτί πονηρούτσικα υπονοούμενα....

Λοιπόν αν 25 χώρες ΔΕΝ βρούνε το αεροσκάφος, αν ΔΕΝ το βρούνε οι δορυφόροι των Αμερικάνων, απο τώρα το γράφω για να το εμπεδώσουν όλες οι αεροπορικές εταιρείες, ο Τράγκας είναι ικανός να πείσει χιλιάδες ανθρώπων, να ταξιδεύουν στο εξωτερικό όπως ο Νίκος Καρβέλας.

Το επόμενο αεροπορικό ταξίδι του Τράγκα... αν υπάρχει ΕΝΑΣ ρεπόρτερ με φαντασία πρέπει να τρουπώσει κάμερα – κρυφή, στο μπράτσο της καρέκλας.

Τώρα, για δέκατη νύχτα νομίζω, έχει δίπλα του πάλι πραγματογνώμονες που θα «αποκαλύψουν» συγκλονιστικά... περί αεροπλάνου... Παιδιά «μεταφυσικό».. κόβει για διαφημίσεις και πέφτει διαφήμιση για την air tickets…..

Νανά Παλαιτσάκη / apospasma

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !