Λαζόπουλος για Λιάγκα: "Τον καημό του κάθε πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω! Τον καίει το ΠΑΣΟΚ!"

Καρακασίδης Γιάννης
0
Στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο Mega Cosmos βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος και μίλησε για όλους και για όλα σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Το τελευταίο "Αλ Τσαντίρι News" άνοιξε πολλά... μέτωπα και δέχθηκε τα πυρά από αρκετές κατευθύνσεις. Ωστόσο, ο ίδιος βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ένας από εκείνους που εξέφρασαν έντονα αρνητικά σχόλια για την τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είχε δηλώσει μέσα από την πρωινή του εκπομπή πως έπαθε σοκ με όσα άκουσε να λέει ο Λάκης στο τελευταίο "Τσαντίρι" και τον τοποθέτησε αυθαίρετα στην πολιτική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ.

"Τον καημό καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω. Τον καταλαβαίνω, τον κατανοώ, τον σέβομαι... μέχρι εκεί. Επίσης, δεν είναι ορθό καθένας που λέει μια χαζομάρα να μπαίνεις στη διαδικασία να απαντάς. Δεν δέχομαι να μου βάλει αντζέντα νοημοσύνης ο οποιοσδήποτε. Θέλω να μου βάλει αντζέντα νοημοσύνης ένας που είναι νοήμων." ήταν η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου προς τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, ενώ δεν παρέλειψε να προχωρήσει και βαθύτερα λέγοντας: "Ο Λιάγκας ήταν υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ, προέρχεται από ένα κόμμα συγκεκριμένο, άρα έχει καημό επειδή δεν θα βγει το ΠΑΣΟΚ. Θεωρεί δηλαδή ότι το ΠΑΣΟΚ, μετά από 35 χρόνια, αφού έκλεψαν το σύμπαν, πρέπει να κάτσουν λίγο ακόμα να φάνε και τα υπόλοιπα. Εγώ λέω πάλι όχι." 



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !