Απίστευτη επίθεση της Βούλας Πατουλίδου στον Γιώργο Παπανδρέου: "Έπρεπε να είναι φυλακή!". Μιλάει θερμά για την Χρυσή Αυγή και κράζει τον πρώην Πρωθυπουργό.

0
Αντιδράσεις προκαλεί η υποψηφιότητα της Βούλας Πατουλίδου με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτσικώστα.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της κίνησης «συμμετέχω» Μάρκος Μπόλαρης εξαπέλυσε επίθεση μέσω twitter στην Βούλα Πατουλίδου με αφορμή συμμετοχής της τελευταίας σε τηλεοπτικό πάνελ μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη.
Στη διάρκεια της εκπομπής η πρώτη Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε με ...ιδιαίτερη θέρμη για τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι όσα της καταλογίζονται δεν έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας και γι' αυτό δεν πέφτουν τα ποσοστά της.
«Βλέπετε ο καθένας προσπαθεί να την ρίξει αλλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν φεύγουν. Και γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει ούτε μια τόση δα μικρή αλήθεια για όσα λένε» είχε δηλώσει στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ» η κ.Πατουλίδου τον περασμένο Φεβρουάριο.
Η σκληρή απάντηση στη Βούλα Πατουλίδου ήρθε από τον Μάρκο Μπόλαρη, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Λυπούμαι, αλλά δεν μπορώ να ευχηθώ επιτυχία σε όψιμη υμνήτρια της Χ.Α. & του νεοναζισμού! Με την Δημοκρατία δεν παίζουμε! Ιδιαίτερα τώρα!».
Από την πλευρά της η κ.Πατουλίδου σχολίασε με μία λέξη. «Αστειότητες» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ.Μπόλαρη στην προσπάθεια της να μην δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.
Παράλληλα εντύπωση προκάλεσε το σχόλιο της κ.Πατουλίδου και για τον πρώην πρωθυπουργό  Γ.Παπανδρέου υπό την προεδρία του οποίου το ΠΑΣΟΚ την στήριξε ως υποψήφια περιφερειάρχη Νομάρχη Θεσσαλονίκης το 2006.
«Έπρεπε να είναι φυλακή» είπε η κ.Πατουλίδου.

star

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !