Απασφάλισε, τα έχωσε και έφυγε!

0
Ο λόγος για τον χθεσινό σχολιασμό του Νίκου Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του STAR που έμοιαζε σαν ταύρος εν υαλοπωλείω. Ξεκίνησε εξοντώνοντας με τα πυρά του τον πρώην αρχηγό της Εθνικής, Θοδωρή Ζαγοράκη επειδή τα ελληνικά του είναι αντιστρόφως ανάλογα των ποδοσφαιρικών του επιδόσεων και απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, για δεύτερη ημέρα, μετά τη χθεσινή, ζήτησε να «μαυρίσει» όλους εκείνους τους υποψήφιους που κοσμούν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων λόγω δημοφιλίας και όχι λόγω επάρκειας επιστημονικής, πνευματικής κλπ.

Για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο δεν χρειάζεται να μεταφέρουμε τι ειπώθηκε και πάμε κατευθείαν στις μπηχτές του εκδότη για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που «ξεκινάει όλες τις προτάσεις με τη λέξη Εγώ». Στο τελευταίο μάλλον έχει δίκιο ο Νίκος Χατζηνικολάου… Ή πιο σωστά, ο ασυγκράτητος, αφού η ορμή και η οργή του δεν είχαν προηγούμενο, προφανώς επειδή φεύγει για τις διακοπές του Πάσχα, δεν ήθελε να αφήσει κανέναν παραπονούμενο! Στους τελευταίους και «Ο συνταξιούχος πολιτικός» όπως αποκαλούσε διαρκώς ο εκδότης τον πρώην υπουργό, Θεόδωρο Πάγκαλο που τόλμησε να κρίνει τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμίσει στους τηλεθεατές του STAR την φράση,  «Όλοι μαζί τα φάγαμε», τον Οτσαλάν, αλλά και την ελληνική σημαία στα Ίμια που την πήρε ο αέρας…

Κάποια στιγμή όμως ήρθε και η σειρά του πρώην προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη με αφορμή τη συνέντευξή στο ΡΙΚ και ειδικά για την φράση του «Δεν θέλω να κρίνω τον πρωθυπουργό». Ο ασυγκράτητος όμως Χατζηνικολάου πιάστηκε από το τελευταίο και του έδωσε να καταλάβει, «Σκέψου να ήθελε να κάνει και κριτική… τι θα έλεγε το στόμα του» λέει απευθυνόμενος στη Μάρα Ζαχαρέα που υπομειδιούσε. Λογικό όμως, αφού ο επίτιμος είχε δηλώσει «Δεν έχω συγχωρέσει τον Αντώνη Σαμαρά για το έγκλημα που έκανε να ρίξει την κυβέρνηση»!

Ο εκδότης όμως έδωσε τα ρέστα του όταν δημοσιογράφος βγήκε στο «παράθυρο» για να παρουσιάσει το θέμα του Νίκου Δήμου με αφορμή το κείμενό του για το Άγιο Φως. Τα πυρά του Νίκου Χατζηνικολάου εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη που τις τελευταίες ημέρες – λόγω της συμφωνίας να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Ενικός» – είχε μπει στο απυρόβλητο, θύμιζαν το ρουκετοπόλεμο στο Βροντάδο της Χίου! Ο εκδότης, απασφάλισε και τα «έχωσε» σαν να μην υπάρχει αύριο, ζητώντας επιμόνως από τον επικεφαλής του Ποταμιού να πάρει θέση για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις! Ε, ρε τι έχουμε να δούμε το βράδυ της 28ης Απριλίου!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !